صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روزهای بد بازیکن مورد علاقه کی روش

ماجرای معروف کارت پایان خدمت و افشا اتفاقات رخ داده پیرامون صدورش،برای مهرداد دردسرساز شد و پولادی که در عضویت پرسپولیس قرار داشت به قطر رفت و خواهان دریافت رضایت نامه اش از این باشگاه شد.
کد خبر: ۶۸۲۹۲۶
| |
3481 بازدید
 جام جهانی که تمام شد،همه در حیرت از اعتماد مرد پرتغالی به به جوانی بودند که در آستانه آغاز جام آسیب دیده بود اما با اعتقاد کارلوس،در هر سه مسابقه تیم ملی در برزیل به طور کامل بازی کرد و درخشید.آنچنان که بلیچر ریپورت،نام مهرداد پولادی را در میان 100 بازیکن برتر جام جهانی 2014 قرار داد.
 
به گزارش تابناک ورزشی،کمی بعدتر،اما ماجرای معروف کارت پایان خدمت و افشا اتفاقات رخ داده پیرامون صدورش،برای مهرداد دردسرساز شد و در حالیکه ملی پوشان ایران از اردوی پرتغال به ایران بازگشتند،پولادی که در عضویت پرسپولیس قرار داشت به قطر رفت و خواهان دریافت رضایت نامه اش از این باشگاه شد.
 
او راهی باشگاه الشحانیه شد تا روی سخت فوتبال برایش آغاز شود. حتی سخت تر از روزهایی که او وقتی در تیم ملی جوانان ایران شاگرد حسن روشن بود،سینه اش در برخوردی در حین تمرینات شکست و اینچنین ماهها دوری از فوتبال را تجربه کرد،دشوارتر از روزهای نیمکت نشینی در استقلال و البته ماجراهای بازی نکردن در مس.
روزهای بد بازیکن مورد علاقه کی روش 
او در در بدو ورود به الشحانیه در حالیکه مسعود شجاعی را در کنار خود داشت،به لیگ دو قطر سقوط کرد و برخلاف هم تیمی ایرانی اش در این تیم ماند تا به لیگ ستارگان قطر بازگردد.
 
اتفاقی که در فروردین سال گذشته رخ داد اما دیری نپایید که رفت و آمد آسانسوری الشحانیه بار دیگر این تیم را راهی دسته دوم کرد.
 
الشحانیه دیشب در هفته بیست و پنجم لیگ ستارگان قطر مقابل الخور قرار گرفت و در این بازی مرگ و زندگی بود به نتیجه تساوی یک بر یک رضایت داد تا سقوطش به دسته پایین تر مسجل شود.
 
پایان حضور کوتاه مدت نادی الشحانیه در لیگ ستارگان،پایان قرارداد مهرداد هم با این باشگاه است و مشخص نیست او که در دو سال و نیم گذشته به ناگهان از تیم ملی دور شد و تعداد بازی های ملی اش را در عدد 33 نگه داشت،تا چه زمانی در وضعیت تعلیق باقی خواهد ماند.
روزی که مهرداد پولادی در جام جهانی،تمرکزش خنثی کردن هنر لیونل مسی بود،میلاد محمدی داشت خدمت سربازی اش را در نیروی زمینی سپری می کرد و بازی روزگار،حالا میلاد را در فاصله کمی بیش از یک سال تا جام جهانی بعدی جانشین مهرداد کرده است.
 
برای بچه ناف کرج که سختی زندگی شخصی به او یاد داده بود صبوری پیشه کند،این روزها و شب ها که بگذرند حسرت ایام رفته جایش را به ذهن زیبایی می دهد که به او تلنگر بزند به چهارمین دهه زندگی اش وارد شده است و اینکه بداند برای رفتن باید بود.
آیا مهرداد به ایران بازمی گردد؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟