صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سعد حریری: بحران آوارگان سوری در لبنان به اوج خود رسیده است

نخست‌وزیر لبنان تأکید کرد که کشورش به دلیل میزبانی از تعداد زیادی از آوارگان سوری درحال نزدیک شدن به "نقطه فروپاشی" است.
کد خبر: ۶۸۰۹۴۴
| |
2330 بازدید

نخست‌وزیر لبنان تأکید کرد که کشورش به دلیل میزبانی از تعداد زیادی از آوارگان سوری درحال نزدیک شدن به "نقطه فروپاشی" است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری الجزیره، سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان در گفتگو با خبرنگاران رسانه‌های خارجی در بیروت گفت: امروزه اگر از بیشتر اردوگاه‌ها و مناطقی که میزبان آوارگان سوری هستند، بازدید کنید شاهد تنش بزرگی میان لبنانی‌ها و سوری‌ها خواهید بود. من نگران آشوب و درگیری‌های داخلی هستم.

وی افزود: ما در نشست بین المللی بروکسل درباره سوریه که روزهای آینده برگزار می‌شود از جامعه جهانی خواهیم خواست که از لبنان حمایت مالی به عمل آورد. من تلاش خواهم کرد تا جهان درک کند که لبنان درحال نزدیک شدن به نقطه فروپاشی است.

جنگ سوریه موجب آواره شده میلیون‌ها تن شده که براساس آمارهای جهانی، لبنان میزبان 1.5 میلیون از این آوارگان است و فراهم کردن امکانات برای آن‌ها اقتصاد لبنان را با مشکل مواجه کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟