حمله تروریست‌های برای فرار به جنوب‌غرب موصل

بسیج مردمی عراق با هجوم تروریست های داعش به منطقه قامشلی در غرب موصل مقابله کردند و 43 تروریست را به هلاکت رساندند.
کد خبر: ۶۸۰۱۳۳
| |
4108 بازدید
بسیج مردمی عراق با هجوم تروریست های داعش به منطقه قامشلی در غرب موصل مقابله کردند و 43 تروریست را به هلاکت رساندند.

به گزارش سومریه نیوز، در این درگیری همچنین یک تانک، 10 خودرو و 3 عامل انتحاری به همراه خودروهای بمب گذاری شده آنان مورد هدف نیروهای بسیج مردمی قرار گرفت.

تروریست های داعش با این هجوم به دنبال گشودن راهی برای فرار به قیروان و بعاج در جنوب غرب موصل بودند که ناکام ماندند.

روستای آزاد شده قامشلی حد فاصل تلعفر و سنجار است و منطقه ای راهبردی است که همواره مورد حملات و هجوم تروریست های داعش قرار می گیرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی