میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بخشنامه جدید گمرک در خصوص عوارض واردات سیگار

گمرک ایران در بخشنامه‌ای تاکید کرد که واردات سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی که امسال مشمول ۴۰درصد افزایش تعرفه شده، منوط به اخذ سپرده یا ضمانت‌نامه است.
کد خبر: ۶۷۷۱۵۰
| |
3715 بازدید
گمرک ایران در بخشنامه‌ای تاکید کرد که واردات سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی که امسال مشمول ۴۰درصد افزایش تعرفه شده، منوط به اخذ سپرده یا ضمانت‌نامه است.

به گزارش مهر، در بخشنامه جدید گمرک آمده است: «پیرو بخشنامه ۴۳۴/۲۴۹۶۴۳ مورخ ۹۵/۱۲/۲۰ و مفاد بند ۷ بخشنامه مذکور در خصوص عوارض مرتبط با ردیف درآمدی ۱۶۰۱۱۷ قانون بودجه سال ۹۵ موضوع افزایش ۴۰ درصد به قیمت سیگار و توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی، خواهشمند است دستور فرمایند نسبت به قطع مرور زمان اظهارنامه‌های مربوط به توتون وارده که کالای آنها ترخیص شده و همچنین اخذ سپرده یا ضمانتنامه جهت عوارض فوق بابت اظهارنامه‌های در جریان و کالاهای موجود در گمرک تا اطلاع ثانوی و وصول جوابیه از مراجع ذیصلاح در خصوص موضوع (خام یا ساخته شده) با رعایت کامل مقررات اقدام نمایند.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت