میزان دیه شهدای آتش‌نشان پلاسکو تعیین شد

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میزان دیه پرداختی به بازماندگان هریک از شهیدان آتش نشان در حادثه فروریزش ساختمان پلاسکو را نزدیک به چهار میلیارد و 130 میلیون ریال اعلام کرد.
کد خبر: ۶۷۶۵۸۰
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷ 12 March 2017
|
11522 بازدید
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میزان دیه پرداختی به بازماندگان هریک از شهیدان آتش نشان در حادثه فروریزش ساختمان پلاسکو را نزدیک به چهار میلیارد و 130 میلیون ریال اعلام کرد.

به گزارش ایرنا، «عبدالناصر همتی» گفت: دیه 16 آتش نشان ساختمان پلاسکو بر اساس قرارداد میان سازمان آتش نشانی و شرکت بیمه کارآفرین، پس از تعیین وراث قانونی پرداخت می شود.

وی تاکید کرد به محض مشخص شدن وراث قانونی، شرکت بیمه کارآفرین این مبلغ را می پردازد.
به گزارش ایرنا، ریزش ساختمان پلاسکو در سی ام دی ماه همراه با خسارت هایی که برای صاحبان و مالکان این ساختمان و نیز همه کسانی که از این راه زندگی می گذراندند، به بار آورد، صنعت بیمه را وارد گود کرد که به گفته رییس کل بیمه مرکزی، 14 شرکت بیمه ای در این زمینه درگیرند.

همتی اوایل بهمن ماه- چند روز پس از وقوع حادثه- در جمع خبرنگاران اعلام کرد 35 درصد واحدها در ساختمان پلاسکو بیمه بودند و خسارت وارد شده به صنعت بیمه 490 میلیارد ریال است.

در حادثه پلاسکو 16 آتش‌نشان و پنج شهروند عادی جان خود را از دست دادند.

آتش نشانان ساختمان پلاسکو نزد بیمه کارآفرین زیر پوشش بیمه مسئولیت، عمر و حادثه قرار داشتند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت