کهگیلویه و بویراحمد به کارگاه عمرانی تبدیل شده است

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر شاهد تبدیل شدن کهگیلویه وبویراحمد به کارگاه عمرانی هستیم.
کد خبر: ۶۷۶۰۷۹
|
۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵ 11 March 2017
|
3958 بازدید
به گزارش ایسنا، غلام محمد زارع در آیین افتتاح آبیاری تحت فشار 2240 هکتار از اراضی امام زاده جعفر و روستاهای تابع در گچساران افزود: علی رغم کمبودهای مالی و کاهش شدید قیمت نفت اقدامات بسیار مهمی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.

وی بیان کرد: با تلاش و همدلی بین نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شاهد روند بسیار خوب عمران در استان هستیم.

نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دوره گذشته مجلس ما نمایندگان استان با بررسی های بسیار به دنبال رفع عدم توسعه نیافتگی و محروم ماندن استان به برخی از شاخص ها رسیدیم.

زارع عنوان کرد: تلاش شد تا با مطرح کردن این علت‌ها یک انرژی نو به استان تزریق شده و این عقب افتادگی‌ها از بین برود.

وی ادامه داد: این علت‌ها شامل تقدم مسائل جناحی و سیاسی بر وضعیت عمران استان، اکتفا کردن به منابع محدود به سرانه بودجه استان، عدم اولویت بندی درست نیازمندی‌های استان، عدم پیگیری و استفاده از ظرفیت‌های مالی دولت در بخش های خصوصی بوده است.

نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروزه در پرتو همدلی توانستیم با ایجاد یک تیم متشکل از نمایندگان استان و استاندار خدمات بسیار خوبی را به مردم و استان ارائه دهیم.

زارع بیان کرد: همه مسئولان در خدمت مردم و استان هستند.

وی افزود: با شروع کار این تیم در استان در حوزه بویراحمد و دنا که در50 درصد زیر متوسط کشور بود و همچنین در حوزه مختلف عمرانی در روستاه با عقب افتادگی بیشتر روبرو بودیم توانستیم به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست پیدا کنیم.

نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر شاهد تبدیل شدن کهگیلویه وبویراحمد به کارگاه عمرانی هستیم.

زارع اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 150 کیلومتر بزرگراه، اجرای پروژه راه آهن با 25 کیلومتر اجرایی را شاهد هستیم.

وی گفت: تمام این خدمات عمرانی نتیجه همدلی و اتحاد بین مسئولان استان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت