ماهواره "دیده‌بان" به فضا پرتاب شد

کد خبر: ۶۷۴۶۳۷
| |
14685 بازدید
ماهواره "دیده‌بان 2B کوپرنیک" صبح امروز(ساعت 5:19 به وقت تهران) با استفاده از موشک وگا از پایگاه فضایی آژانس اروپا واقع در گویان به فضا پرتاب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از آژانس فضایی اروپا، این ماهواره به نمونه اولیه خود که در سال 2015 پرتاب شد خواهد پیوست و با 180 درجه اختلاف نسبت به ان به دور زمین خواهد چرخید.

ماهواره‌های دیده‌بان شش مدل ماهواره مختلف از پروژه کوپرنیک هستند که برای مطالعه جنبه‌های مختلف به فضا فرستاده می‌شوند و تا بحال دو ماهواره از آنها به فضا پرتاب شده است. این ماهواره‌ها برای اهداف زیست‌محیطی، هواشناسی، تغییرات جوی، نظامی و امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ماهواره‌های دیده‌بان یک، دو، سه و شش از نوع آزادپرواز هستند اما مدل‌های چهار و پنج همراه با بار هستند.

در حال حاضر از هرکدام از سه مدل اول ماهواره‌های دیده‌بان، یک ماهواره در مدار زمین قرار دارد و نمونه‌ها دیگر تا سال 2020 به فضا پرتاب خواهند شد.

ماهواره دیده‌بان 2B بیش از 2 تن وزن دارد و در ماموریت هفت ساله‌ خود تصاویر مختلفی از تغییرات جوی و آب‌وهوایی زمین ارسال خواهد کرد. در صورت نیاز ماموریت این ماهواره تا 12 سال نیز می‌تواند تمدید شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت