اکران عمومی فیلم اردوغان در آستانه رفراندوم

اکران عمومی فیلمی درباره زندگی رئیس‌جمهور ترکیه در سوم ماه مارس آغاز می‌شود.
کد خبر: ۶۷۱۸۰۸
| |
4491 بازدید
اکران عمومی فیلمی درباره زندگی رئیس‌جمهور ترکیه در سوم ماه مارس آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری دی‌کن، قرار است مراسم فرش قرمز و اکران خصوصی فیلم "رئیس" امروز(یکشنبه) 26 فوریه همزمان با روز تولد رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه انجام شود.

این فیلم که درباره زندگی رجب طیب اردوغان است در حالی به نمایش عمومی گذاشته خواهد شد که کمپین "آری" حزب عدالت و توسعه برای رفراندوم تغییرات قانون اساسی درحال برگزاری است.

این فیلم نه تنها در ترکیه بلکه در آلمان، اتریش، هلند، بلژیک، ایتالیا، انگلیس، فرانسه، دانمارک، نروژ و فلاند نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

کارگردان این فیلم خداوردی یاووز است. رها بی‌اغلو، درنقش اردوغان و اوزلم بال‌جی، در نقش امینه اردوغان(همسر اردوغان) بازی کرده‌اند. قرار است تهیه کننده فیلم رئیس‌ پس از این فیلم کارگردانی فیلم بیداری درباره اتفاقات رخ داده در شب کودتای 15 ژوئیه را بر عهده بگیرد.
 
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت