صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعمال نظر مشورتی جامعه روحانیت در جبهه مردمی

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: حرکتی که از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب آغاز شده، همه نیروهای دلسوز نظام و انقلاب را دور هم جمع می‌کند.
کد خبر: ۶۷۱۵۶۷
| |
1807 بازدید
حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تشکیل نخستین مجمع ملی جبهه مردمی نیروهای انقلاب، گفت: معتقدم این حرکتی که اکنون از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب آغاز شده، همه نیروهای دلسوز نظام و انقلاب را دور هم جمع می‌کند و به منویات مقام معظم رهبری جامه عمل می‌پوشاند.

حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به مشکلات موجود در جامعه امروز، تصریح کرد: با توجه به وحدت شکل گرفته در جبهه مردمی نیروهای انقلاب، می‌توان تا حد زیادی مشکلات را با تکیه بر این وحدت و توان خود مردم حل کرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جامعه روحانیت مبارز نظر مشورتی خودش را به این جبهه داده یا خیر؟ گفت: با توجه به اینکه آیت‌الله موحدی‌کرمانی در این جبهه حضور دارند، نشان از اعمال نظر مشورتی جامعه روحانیت مبارز در این جبهه است.
منبع: تسنیم
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات