صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حاجی دلیگانی مطرح کرد

طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات در حال آماده سازی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات در حال آماده سازی است.
کد خبر: ۶۷۰۸۹۸
| |
3292 بازدید
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات در حال آماده سازی است.

به گزارش تسنیم؛ حسینعلی حاجی دلیگانی با بیان اینکه رقم اعلام شده از سوی دیوان محاسبات کشور در خصوص مجموع حقوقهای نجومی صحیح نیست، گفت: رئیس دیوان محاسبات مجموع رقم حقوقهای نجومی را 100 میلیارد تومان اعلام کرده است در حالی که این عدد درست نیست و باید رقم دقیق حقوقهای نجومی گرفته شده اعلام شود.

به گفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه طرح استیضاح رئیس دیوان محاسبات کشور در حال آماده سازی است و به زودی به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه خواهد شد.

 به گزارش تسنیم، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور از ارسال 87 پرونده مربوط به حقوقهای نجومی به تعزیرات حکومتی خبر داده بود.

بر اساس این گزارش، 2 میلیارد و 300 میلیون تومان از این دریافتیها از سوی  نجومی بگیران به خزانه بازنگشته بود، که بر اساس آخرین اعلام دولت این ارقام به خزانه واریز شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟