بازدید 1527
رییس ستاد انتخابات کشور :

اعلام نامزدی برای انتخابات، تبلیغات نیست

رییس ستاد انتخابات کشور با استقبال از فعالیت همه سلیقه های سیاسی قانونی برای افزایش مشارکت در انتخابات گفت: اگر کسی اظهار کند در آینده قصد نامزدی برای انتخابات دارد یا برخی گروه ها شخصی را برای نامزدی انتخابات معرفی کنند،‌ تبلیغات انتخاباتی تلقی نمی شود.
کد خبر: ۶۷۰۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵ 22 February 2017
علی اصغر احمدی روز چهارشنبه در پاسخ به این سوال که برخی افراد با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرده اند در انتخابات ریاست جمهوری نامزد می شوند، آیا این اقدام تبلیغات زودهنگام تلقی نمی شود؟ افزود: از اینکه عده ای احساس تکلیف می کنند در جریان انتخابات ریاست جمهوری وجود خود را برای خدمت به ملت بزرگ ایران عرضه کنند فی نفسه خوشحال می شوم.
وی ادامه داد: برای افکار عمومی در این حد که اگر کسی اظهار کند در آینده قصد نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری را دارد یا برخی می گویند ما فلانی را معرفی می کنیم که نامزد ما باشد، تبلیغات انتخاباتی تلقی نمی شود.
رییس ستاد انتخابات کشور گفت: تبلیغات انتخاباتی این است که نشستی برگزار کنند و بگویند به من رای دهید و جلسات سخنرانی بگذارند و برای فردی تبلیغ کنند یا در فضای مجازی تبلیغات کنند.
احمدی از تمامی افرادی که برای انتخابات آینده اعلام نامزدی کرده اند خواست چارچوب قانون را رعایت کنند و شبهات تبلیغات زود هنگام را نیز فراهم نکنند.
وی ادامه داد: 22 فروردین 1396 زمان نام نویسی انتخابات ریاست جمهوری است که زمان تبلیغات نامزدها نیز پس از تایید شورای نگهبان در دوره زمانی مشخص تا 24 ساعت قبل از روز اخذ رای خواهد بود و جامعه ما می داند تبلیغات در آن زمان است.
رییس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی که برای انتخابات ریاست جمهوری اظهار وجود کرده اند به سمت تبلیغات انتخاباتی حرکت نکنند که خلاف قانون است.

 پیشنهاد اماکن برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی تا هشتم اسفندماه

احمدی افزود: قرار شد تا یکشنبه هفته آینده(هشتم اسفندماه) اماکن را پیشنهاد دهیم و اگر دوستان آمادگی داشتند به صورت یکجا شعبی را انتخاب کنیم که هر دو انتخابات، الکترونیکی باشد اما اگر شورای نگهبان به این نتیجه نرسید ظرفیت مازاد را برای سایر شعب انتخابات شوراهای اسلامی استفاده خواهیم کرد.
رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین در پاسخ به سوالی درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در 29 اردیبهشت ماه سال 1396، افزود: انتخابات دارای 24 فرآیند است که به لحاظ استفاده از فناوری، تکنولوژی و الکترونیکی شدن 21 فرآیند آن به صورت الکترونیکی انجام می شود و تمام بحث ها روی فرآیند اخذ رای، صندوق الکترونیکی و شمارش آرا است.
احمدی به جلسه مشترک روز گذشته (سه شنبه) خود با حوزه اجرایی نظارت شورای نگهبان و هیات مرکزی نظارت مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در این نشست مشترک، بحث ما بر این بود که به میزانی که صندوق الکترونیکی در اختیار داریم برای برگزاری انتخابات الکترونیکی برنامه ریزی کنیم.
وی افزود: اقدامات باید به گونه ای باشد که از این ظرفیت استفاده شود و زیر ساخت های کشور نیز پاسخگوی ما باشد.
معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: در نشست اعلام کردیم که به عنوان وزارت کشور آماده ایم شهرهایی را در این زمینه مشخص کنیم، البته هیچ برتری خاصی در این زمینه وجود ندارد، شهرهایی که در گذشته یکبار در آنجا انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شده و شعبی که هیات اجرایی آن ها مشخص شده اند را معرفی کنیم و هیات نظارت شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی نیز مشکلی با این موضوع ندارند.
احمدی ادامه داد: هیات نظارت شورای نگهبان تنها یک نکته دارند که من به آنان حق می دهم، می گویند ما باید اطمینان خاطر از ماشین و نرم افزاری که این کار را می خواهد انجام دهد، داشته باشیم.
رییس ستاد انتخابات کشور گفت: اگر دوستان در هیات نظارت شورای نگهبان براساس گواهینامه های سلامت و امنیت سخت افزار و نرم افزار که اخذ کرده ایم، به این نتیجه برسند و برای آنان قابل قبول باشد، آماده ایم انتخابات را در حدود 10 هزار شعبه از حدود 65 هزار شعبه برای اماکن مشخصی که در توافق تعیین خواهیم کرد، به صورت تمام الکترونیکی برگزار کنیم.
احمدی در خصوص زمان نام نویسی از داوطلبان انتخابات 96 یادآور شد: براساس قانون نام نویسی از داوطلبان انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی هشتم اسفندماه، شوراهای اسلامی شهر و روستا 30 اسفندماه و ریاست جمهوری 22 فروردین 1396 خواهد بود.

استقبال از هر سلیقه سیاسی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات 

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین در خصوص قانونی بودن فعالیت برخی شخصیت های سیاسی در قالب جبهه گفت: بند دو ماده یک قانون احزاب می گوید جبهه متشکل از احزاب دارای پروانه معتبر برای مدت مشخص با اطلاع کمیسیون است و همین قدر که به ما اطلاع دهند، کفایت می کنند.
احمدی افزود: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی نامه ای برای فعالیت خود نوشته اند که دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب در حال پیگیری آن است تا اقدامات آنان براساس قانون باشد.
وی ادامه داد: از هر نحله سیاسی که در چارچوب قانون بخواهند اظهار وجود و فضای انتخاباتی کشور را سالم، پرشور و نشاط کنند و مشارکت حداکثری را رقم بزند به شدت استقبال می کنیم.
 انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در 29 اردیبهشت ماه 1396 برگزار می شود.
منبع: ایرنا
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر