کشف ۱۰۲۲ سکه تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد
کد خبر: ۶۶۹۳۰۵
| | 8007 بازدید
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه گفت: یکهزار و 22 سکه تاریخی از منزل شخصی در روستای دره زرد فارتق بخش دیشموک از توبع این شهرستان در استان کهگیلویه و بویر احمد کشف و ضبط شد.به گزارش ایرنا، بخش دیشموک دارای یک شهر و 90 روستا با جمعیتی افزون بر 23 هزار نفر در 90 کیلومتری دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه واقع شده است.
وی بیان کرد: ماموران یگان حفاظت میراث فرهنگی با اطمینان از وجود سکه های عتیقه در منزل این فرد به عنوان خریدار وارد منزل مسکونی شدند.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه اظهار کرد: قدمت تاریخی این سکه ها بعد از بررسی کارشناسان مشخص خواهد شد.
زمان افزود: 2 نفر در این راستا دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.وی بیان کرد: همچین سال جاری 50 سکه تاریخی نیز از منزل مسکونی یکی از افراد در شهر دیشموک کشف و ضبط شد.
تاکنون در سالهای جاری بیش از 62 تیم قاچاقچی اشیای عتیقه در شهرستان کهگیلویه منهدم و به مقامات قضایی معرفی شدند.
شهرستان کهگیلویه بیش از 230 آثار تاریخی و طبیعی دارد.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟


