قدردانی چمران از حمایت بانک شهر درخرید واگن مترو

کد خبر: ۶۶۵۸۸۰
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸ 10 February 2017
|
4238 بازدید
رییس شورای اسلامی شهر تهران از اقدامات بانک شهر در تامین مالی خرید 91 دستگاه واگن مترو قدردانی کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، مهدی چمران با اشاره به حمایت بانک شهر از توسعه حمل و نقل عمومی و به ویژه مترو در پایتخت، اعلام کرد: اقدامات ارزنده این بانک در اختصاص ارزمبادله ای و هماهنگی با شهرداری تهران در ارائه تسهیلات و رفع تنگناهای مالی به منظور ساخت و تحویل 91 دستگاه واگن مترو توسط شرکت واگن سازی تهران که موجب صرفه جویی مبالغ متنابهی به نفع شهرداری تهران شده است، گامی موثر در تحقق اهداف و برنامه‌های مدیریت شهری و اقتصاد مقاومتی است.

رییس شورای اسلامی شهر تهران با  قدردانی از تلاش و پیگیری مجدانه و مدیریت جهادی مدیرعامل بانک شهر، ابراز امیدواری کرد تا این بانک همواره در مسیر فعالیت‌های خود موفق باشد.

بر این اساس، خط 6 مترو پایتخت با سرمایه گذاری مستقیم و  حمایت‌های بانک شهر درحال نهایی شدن است و تا کنون  بیش از 98 درصد حفاری آن به اتمام رسیده است.

این خط به طول 31 کيلومتر، از منطقه دولت آباد در جنوب شرقي تهران و محدوده پارک جنگلي توسکا در بزرگراه آزادگان عبور کرده و در نهايت به شهرک کن و محله سولقان در شمال غربي تهران منتهي مي شود و در طول مسير خود از نقاط مهم و پرتردد شهر مانند ميدان خراسان، ميدان شهدا، ميدان امام حسين(ع)، ميدان سپاه، ميدان هفت تير، ميدان ولي عصر(عج) و بلوار کشاورز عبور مي کند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت