تومور 10 کیلویی از شکم زن 35 ساله خارج شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان از وجود یک توده 10 کیلویی در شکم یک زن 35 ساله خبر داد و گفت: با تلاش پزشکان این توده در یک عمل جراحی از شکم بیمار خارج شد.
کد خبر: ۶۶۵۳۷۵
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۵ 08 February 2017
|
15862 بازدید
مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان از وجود یک توده 10 کیلویی در شکم یک زن 35 ساله خبر داد و گفت: با تلاش پزشکان این توده در یک عمل جراحی از شکم بیمار خارج شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجت‌اله جانبی اظهار کرد: یک زن 35 ساله با توده بسیار بزرگ شکمی از 2ماه قبل با تنگی‌نفس، تاری دید و علائم نورولوژیک به بیمارستان مرکز استان مراجعه کرده بود.

جانبی افزود: با توجه با اینکه توده مذکور کل حجم شکم و لگن را پر کرده بود این بیمار با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده بود.

وی ادامه داد: این بیمار بالاخره توسط دکتر آرمان عصاره، متخصص جراحی عمومی در بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان تحت عمل جراحی قرار گرفت.

جانبی ضمن ارائه توضیحات تکمیلی عنوان کرد: بعد از عمل، توده بزرگ شکمی بطور کامل به همراه قسمت‌های درگیر برداشته شد و قسمت‌های آسیب‌دیده روده و مثانه نیز ترمیم شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شادگان با اشاره به این موضوع که ابعاد و اندازه این تومور 10 کیلوگرم بوده است، افزود: در حال حاضر بیمار با حال عمومی خوب در بخش جراحی بستری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت