ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آیین تشییع شهدای آتش‌نشان به تعویق افتاد

کد خبر: ۶۶۰۰۳۳
| |
6309 بازدید

آیین تشییع پیکر شهیدان آتش نشان حادثه پلاسکو که قرار بود فردا (پنجشنبه) برگزار شود به زمان دیگری موکول شد.معاون شهردار تهران می گوید علت این تعویق درخواست خانواده شهدا بوده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی عبداللهی معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران اعلام کرد که با توجه به درخواست خانواده شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو برگزاری این مراسم به تعویق افتاد.
 
وی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که برهمین اساس برگزاری مراسم تا زمان پیداشدن پیکر تمامی شهدای این حادثه که در زیرآوار مانده اند به تعویق می افتد.
 
وی اظهار کرد: مکان برگزاری مراسم همچنان دانشگاه تهران است که با مشخص شدن زمان برگزاری، جزییات مراسم نیز اطلاع رسانی خواهد شد.
 
به گزارش ایرنا، آیین تشییع شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو قرار بود ساعت 8: 30 دقیقه فردا(پنجشنبه) در دانشگاه تهران آغاز شود.
 
شهدای آتش نشان این حادثه قرار است در قطعه 50 بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شوند
تاکنون این حادثه 9 قربانی داشته است که 5 نفر از عوامل آتش نشان بوده اند.
 
ساختمان پلاسکو صبح روز پنجشنبه 2 بهمن دچار حریق شد و پس از چند ساعت ساختمان به یکباره فروریخت.
 
معاون شهردار تهران روز گذشته اعلام کرد که دراین حادثه 16 آتش نشان به شهادت رسیده اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟