صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاکستان؛ دفاع از عربستان را وظیفه خود می‌دانیم

فرمانده ارتش پاکستان در دیدار با سفیر عربستان در اسلام آباد دفاع از تمامیت ارضی این کشور را از وظایف ارتش پاکستان توصیف کرد.
کد خبر: ۶۵۸۴۲۴
| |
81284 بازدید
فرمانده ارتش پاکستان در دیدار با سفیر عربستان در اسلام آباد دفاع از تمامیت ارضی این کشور را از وظایف ارتش پاکستان توصیف کرد.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، ژنرال «قمر جاوید باجوه» فرمانده ارتش پاکستان در دیدار با «عبدالله مرزوق الزهرانی» سفیر عربستان در اسلام آباد گفت: ارتش پاکستان دفاع از تمامیت ارضی عربستان سعودی را از وظایف خود می شمارد.

سفیر عربستان سعودی در دفتر فرماندهی ارتش پاکستان با ژنرال قمر جاوید باجوه دیدار کرد و در مورد همکاری های دفاعی و نظامی میان دو کشور با وی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

لازم به ذکر است؛ از چندی پیش در رسانه های پاکستانی گزارشهایی مبنی بر انتصاب «راحیل شریف» فرمانده سابق ارتش پاکستان بر ائتلاف به اصطلاح ضد تروریسم کشورهای اسلامی از سوی دولت سعودی منتشر شد و این خود با واکنش هایی مختلفی در این کشور روبرو شده است.

شایان ذکر است که «خواجه محمد آصف» وزیر دفاع پاکستان خبر فرماندهی راحیل شریف بر ائتلاف ضد تروریسم سعودی را تایید کرد اما پس از چندی مقامات پاکستانی با رد این خبر از انتشار اطلاعات بیشتری در این زمینه خودداری کردند و اعلام داشتند که راحیل شریف شروطی پیش روی سعودیها گذاشته است که از آن جمله می توان به عضویت ایران و دیگر کشورهای اسلامی در این ائتلاف اسلامی ضد تروریسم اشاره کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟