صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
واکنش تنهاحریف تدارکاتی به بی توجهی کی‌روش

عراق جای ایران با حریف ما بازی می‌کند!

عذرخواهی فدراسیون اردن و لبنان برای برگزاری دیدار دوستانه، فدراسیون عراق را در شرایط بحرانی قرار داده است. حالا فدراسیون عراق دو همتای ازبکی و بحرینی خود را مخاطب قرار داده و از آنها درخواست برگزاری دیداری دوستانه به جای بازی با ایران را کرده است.
کد خبر: ۶۵۷۹۶۹
| |
3252 بازدید
فدراسیون فوتبال عراق به خاطر بلاتکلیفی دیدار تدارکاتیشان با ایران به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ازبکستان شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، فدراسیون فوتبال عراق به خاطر بلاتکلیفی دیدار تدارکاتیشان با تیم ملی ایران به دنبال برگزاری دیداری دوستانه با تیم ملی ازبکستان و بحرین است.

عراق جای ایران با حریف ما بازی می‌کند!

صباح رضا، دبیر کل فدراسیون فوتبال عراق در مصاحبه با سایت الکوره گفت: فدراسیون عراق دو همتای ازبکی و بحرینی خود را مخاطب قرار داده و از آنها درخواست برگزاری دیداری دوستانه کرده است.

وی افزود: عذرخواهی فدراسیون اردن و لبنان برای برگزاری دیدار دوستانه، فدراسیون عراق را در شرایط بحرانی قرار داده است. از طرف دیگر انتظار برای برگزاری دیدار با ایران که هنوز سرمربی تیم ملی این کشور وضعیتش مشخص نیست، تمام این امور باعث شده تا فدراسیون عراق دو فدراسیون ازبکستان و بحرین را مخاطب قرار داده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟