دادستان قزوین از اعدام 2 قاچاقچی موادمخدر در ندامتگاه مرکزی قزوین خبر داد.
به گزارش مردم سالاری، حجت الاسلام صادقی نیارکی گفت: یکی از این قاچاقچیان به نام (اکبر. ک 36 ساله) به همراه همسرش در تابستان سال 93 در عوارضی شماره 2 اتوبان قزوین- تهران به دست ماموران نیروی انتظامیدستگیر شد.
دادستان قزوین افزود: متهم در مرجع انتظامیو دادسرای شهرستان قزوین به جرم خود اقرار کرد.وی اضافه کرد: دادگاه این متهم را بدلیل حمل و نگهداری 18 کیلو و 980 گرم تریاک به پرداخت بیش از 900 میلیون ریال جزای نقدی و تحمل 12 سال و 9 روز حبس تعزیری و تحمل 91 ضربه شلاق تعزیری وبخاطر حمل و نگهداری 817 گرم شیشه و 194 گرم و 50 سانتی گرم هرویین به اعدام و مصادره مبلغ 6 میلیون و 500 هزار تومان وجه نقد مکشوفه از وی محکوم کرد. حجتالاسلام صادقی نیارکی ادامه داد: رای صادره با استناد به ماده 32 قانون مبارزه با موادمخدر پس از تایید دادستان کل کشور به اجرا درآمد.
وی درباره پرونده اعدام دیگر هم گفت: پرونده دوم اعدام مربوط به متهم مرتضی. ح است که به اتهام شرکت در حمل و نگهداری 2 کیلوگرم موادمخدر از نوع هرویین و مباشرت در نگهداری یک گرم و سی سانتی گرم شیره تریاک، به همراه متهم عباس. ن به اتهام شرکت در حمل و نگهداری 2 کیلوگرم موادمخدر از نوع هرویین دستگیر شد.
دادستان قزوین اضافه کرد: این متهمان پس از خرید موادمخدر از استان البرز در اتوبان تهران- قزوین دستگیر شدند.
دادستان قزوین افزود: پس از پیگیریهای لازم و استناد به قانون اصلاح قانون مباره با موادمخدر هر یک از متهمان بابت اتهام شرکت در حمل و نگهداری 2 کیلوگرم هرویین به مجازات اعدام محکوم شدند.
حجتالاسلام صادقی نیارکی اضافه کرد: با اعلام رأی صادره و به استناد ماده 134 قانون مجازات اسلامیدر خصوص مرتضی. ح فقط مجازات اشد قابل اجرا بود و با عنایت به فقدان سابقه کیفری عباس.ن دادگاه به استناد بند ث ماده 38 قانون مجازات اسلامیو ماده 38 قانون مبارزه با موادمخدر از اعضای کمیسیون عفو و بخشودگی درخواست کرد که در مجازات متهم مذکور یک درجه تخفیف اعمال شد.
وی در پایان گفت: حکم اعدام مرتضی. ح به جرم حمل موادمخدر در محوطه ندامتگاه مرکزی قزوین اجرا شد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.