صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جهانبخش:گل‌هایم تقدیم به مادرم

کد خبر: ۶۵۶۵۵۲
| |
2296 بازدید
بازیکن تیم فوتبال آلکمار گفت: بازی اول همیشه سخت و با اهمیت است، اما خوشحالم که 3 امتیاز را گرفتیم.
به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا جهانبخش بعد از پیروزی مقابل ایگلز گفت: در ابتدا از 3 امتیازی که کسب کردیم خوشحالم. بازی‌های اول همیشه سخت و مهم است. ما بازی‌های خوبی نداشتیم، اما در این دیدار موفق شدیم 3 امتیاز را بگیریم.

وی درباره گل‌هایی که زد اظهار داشت: در ابتدا شک داشتم که پاس بدهم یا خودم شوت کنم، در نهایت به خودم گفتم کار را تمام کن. گل تکنیکی بود. فضای خوبی در پشت مدافعان حریف ایجاد شد و توانستم به خوبی از این فرصت استفاده کنم.

جهانبخش همچنین درباره شرایط مادرش عنوان کرد: زمان بسیار بدی برای من و خانواده‌ام بود، اما آن را گذراندیم و حالا هم تمرکزم روی بازی و تمرینات است. تمرینات خوبی هم داشتیم و همین باعث شد تا در نخستین دیدار شروع خوبی داشته باشیم.

این بازیکن در پایان گفت: مادرم امروز در استادیوم نبود و فکر می‌کنم بازی را از تلویزیون دیده و از این پیروزی خوشحال است. واقعا شرایط بدی برای ما بود و خوشحالم که الان در سلامتی به سر می‌برد. من این گل‌ها را به مادرم تقدیم می‌کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟