صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت 2 عامل انتحاری در ترکیه

نیروهای ژاندارمری ترکیه ۲ عامل انتحاری و ۳ عضو «پ. ک. ک» را در استان «شانلی اورفه» واقع در جنوب این کشور بازداشت کردند.
کد خبر: ۶۵۴۹۸۸
| |
4921 بازدید
نیروهای ژاندارمری ترکیه ۲ عامل انتحاری و ۳ عضو «پ. ک. ک» را در استان «شانلی اورفه» واقع در جنوب این کشور بازداشت کردند.

به گزارش مهر به نقل از آناتولی، ۲ عامل انتحاری به همراه ۳ نفر از عناصر وابسته به گروهک «پ. ک. ک» در حالیکه تلاش می کردند به صورت غیر قانونی از طریق مرز سوریه وارد ترکیه شوند، بازداشت شدند.

به گزارش خبرگزاری دوغان، نیروهای ژاندارمری ترکیه این ۵ نفر را در استان «شانلی اورفه» واقع در جنوب این کشور دستگیر کردند.

دو عضو بازداشت شده وابسته به «پ. ک. ک» در اعترافات خود اذعان کردند که آموزش هایی را در مناطق تحت کنترل حزب اتحاد دموکراتیک کردستان (PYD) گذرانده و تصمیم داشتند به حملات انتحاری در کشور ترکیه مبادرت ورزند.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات