بهترین بازیکن تاریخ فوتبال از نظر ایگواین

کد خبر: ۶۵۱۵۶۱
|
۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰ 26 December 2016
|
3024 بازدید
گونزالو ایگواین، ستاره آرژانتینی یوونتوس، از رونالدوی برزیلی به عنوان بهترین مهاجم همه ادوار تاریخ یاد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، ایگواین وقتی تنها 18 سال سن داشت، از ریورپلات به رئال مادرید پیوست و 7 سال درخشان را در این باشگاه سپری کرد. او سال 2013 راهی ناپولی شد و تابستان امسال با رقم 90 میلیون یورو به یوونتوس پیوست.

ایگواین که در مصاحبه با  Premium Sport شرکت کرده بود، در پاسخ به سوالی در مورد مهاجم مورد علاقه خود گفت: «وقتی کم سن و سال بودم، فوتبال ایتالیا را خیلی دوست داشتم و تعقیب می کردم. آنجا مهاجمان بزرگی مثل ترزگه، باتیستوتا، کرسپو و مونتلا بازی می کردند؛ ولی برای من، بهترین مهاجم همه تاریخ کسی نیست جز رونالدو (برزیلی) که آن زمان برای اینتر بازی می کرد.

سوارز این روزها در سطح بسیار بالایی بازی می کند و نسبت به دوران حضورش در لیورپول هم پیشرفت زیادی کرده است. لواندوفسکی و آگوئرو هم مهاجمان بزرگی هستند؛ ولی هیچکدام به پای رونالدو نمی رسند. او فوق العاده بود.»
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت