صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقلال‌طلبی کاتالان‌ها پیروز شد

یوفا از موضع قبلی خود درباره جریمه هواداران بارسلونا به دلیل حمل پرچم کاتالونیا در ورزشگاه ها کوتاه آمده و هواداران آبی اناری ها از این پس در حمل پرچم‌های کاتالونیا آزاد هستند.
کد خبر: ۶۴۹۸۹۰
| |
2475 بازدید
|
۱

باشگاه بارسلونا در ماجرای ورود پرچم‌های کاتالونیا به پیروزی رسید و یوفا در این خصوص دست از سخت‌گیری برخواهد داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه بارسلونا تاکنون از سوی یوفا به خاطر حمل پرچم کاتالونیا در استادیوم‌های داخلی و اروپایی 3 بار به مبالغ 30 هزار، 45 هزار و 150 هزار یورو جریمه نقدی شده که البته هنوز پرداخت نکرده و یوفا این مبالغ را برای پرداخت، قطعی دانسته است.
 
دادگاه عالی ورزش نیز البته حق را به بارسلونا نداده و در حکم نهایی خود آورده است: ورزش ربطی به سیاست ندارد و بارسلونا باید بداند که اگر این کارها حساسیت برانگیز و توهین آمیز است، مصداق جرم تلقی خواهد شد.

اما خبرهای تازه از یوفا حاکی از کوتاه آمدن این سازمان اروپایی است. گویا هواداران بارسلونا از این پس در حمل پرچم‌های کاتالونیا آزاد هستند اما این فرایند چند شرط مهم دارد که عبارت‌اند از: عدم توهین به خاندان سلطنتی اسپانیا، عدم توهین به سرود مخصوص یوفا و عدم سردادن شعارهای نژادپرستانه یا سیاسی در محیط‌های ورزشی.
 
استقلال‌طلبی کاتالان‌ها پیروز شد 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۳۰
به نظر من باید تیم تراکتور سازی هم بابت قضایای مشابه طبق قوانین بین المللی محکوم شود :
1- به دلیل شعار های نژاد پرستانه
2- حمل پرچم کشور بیگانه و سیاسی کاری
و داور میبایستی در زمانی که شعار مرگ بر فارس در ورزشگاه گفته میشد بازی را متوقف می کرد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟