صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

۱۳ کشته در سقوط هواپیمای نیروی هوایی اندونزی

کد خبر: ۶۴۹۱۹۵
| |
2983 بازدید
به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که محل سقوط هواپیمای نیروی هوایی اندونزی مشخص شده است و اجساد قربانیان در حال بازگردانده شدن به «وامنا» است.
 
 به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مقامات اندونزی روز شنبه از سقوط یک فروند هواپیمای نیروی هوایی این کشور در مناطق کوهستانی و جان باختن هر 13 سرنشین آن خبر دادند.

بر اساس اعلام مقامات اندونزی، این هواپیما که ویژه انتقال نیرو و در حال انجام رزمایش بود، در منطقه دور افتاده پاپوا سقوط کرد.

«ایوان احمد ریسکی تیتوس» مدیر عملیات اداره جستجو و نجات اندونزی در این باره گفت هواپیمای مذکور که از نوع «سی 130» بود، از شهر «تیمیکا» به مقصد «وامنا» پرواز می کرد و ساعت شش و 15 دقیقه به وقت محلی (ساعت 23 و 15 دقیقه به وقت گرینویچ) دچار حادثه شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از جاکارتا، گزارش های منتشر شده حاکی از آن است که محل سقوط این هواپیما مشخص شده است و اجساد قربانیان در حال بازگردانده شدن به «وامنا» است.

انتقال هوایی شیوه معمول جابجایی در مناطق دورافتاده و کوهستانی استان پاپوا در اندونزی است. این استان، در شرقی ترین نقطه این کشور قرار دارد و سفرهای زمینی در آن بسیار دشوار است.
 
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات