صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دونده زن روس با دوپینگ 2مدالش را از دست داد

کد خبر: ۶۴۴۶۹۲
| |
4927 بازدید
دونده زن اهل روسیه به دلیل دوپینگ، دو مدال طلا و برنز‌ خود در مسابقات جهانی و المپیک ۲۰۰۸ را از دست داد.
به گزارش تابناک ورزشی،دادگاه حکمیت ورزش (CAS) اعلام کرد که «تاتیانا چرنووا» از روسیه رسماً دوپینگی شده و باید سه مدالش را پس دهد. بدین ترتیب این ورزشکار زن 28 ساله که در ماده هفتگانه فعالیت می‌کند، مدال برنز در المپیک‌ 2008 پکن و مدال طلای‌ خود در رقابت‌های قهرمانی جهان در سال 2011 را از دست داد. او البته مدال برنز مسابقات داخل سالن قهرمانی جهان در سال 2010 را هم باید پس دهد.
چرنووا نه تنها این دو مدال را از دست داد، بلکه باید به مدت 3 سال و 8 ماه نیز محرومیت را تحمل کند.
این رای در حالی صادر شده که چرنووا 22 جولای 2013 نیز از سوی آژانس ضد دوپینگ روسیه به دلیل مثبت بودن همه آزمایش‌های دوپینگش بین 15 آگوست 2009 تا 14 آگوست 2011، به مدت 2 سال محروم شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟