صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگرانی عمیق دبیرکل سازمان ملل از اوضاع در کشمیر

دبیرکل سازمان ملل از تیراندازی در خط آتش‌بس کشمیر ابراز نگرانی شدید کرده و به پاکستان و هند تاکید کرد تا برای برقراری صلح در این منطقه همکاری داشته باشند.
کد خبر: ۶۴۳۷۷۲
| |
6133 بازدید

دبیرکل سازمان ملل از تیراندازی در خط آتش‌بس کشمیر ابراز نگرانی شدید کرده و به پاکستان و هند تاکید کرد تا برای برقراری صلح در این منطقه همکاری داشته باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسوشیتدپرس، در بیانیه‌ای که از سوی سخنگوی بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل منتشر شد، آمده است، وی نگرانی عمیق خود را بابت وخامت اوضاع در روزهای اخیر در کشمیر ابراز داشته و خواستار همکاری میان دولت هند و پاکستان برای حل مشکل در منطقه شده و از اسلام آباد و دهلی نو خواسته تا صلح در منطقه را تامین کنند.

در ادامه این بیانیه همچنین بان کی‌مون گفته است، هند و پاکستان می توانند به همکاری مشترک برای صلحی با دوام دست بیابند.

دبیرکل سازمان ملل ادامه داد: سازمان ملل در کنار مردم منطقه است و از تمامی اقدامات برای دستیابی به صلحی بادوام و امنیتی همیشگی در منطقه حمایت می کند.

این بیانیه یک روز پس از آن منتشر شد که ملیحه لودهی، سفیر پاکستان در سازمان ملل به مقام های این نهاد بین المللی اعلام کرد که باید جلوی اقدامات هند در کشمیر را بگیرند چون باعث شده تا تعدادی از نیروهای نظامی و غیرنظامی پاکستان در این منطقه کشته شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟