حمایت کاپلو از رونالدو مقابل مسی
فابیو کاپلو مربی سرشناس فوتبال جهان ضمن تمجید از لیونل مسی، کریستیانو رونالدو را به دلیل بالا بردن دو جام لیگ قهرمانان و جام ملت های اروپا، شایسته دریافت توپ طلا می داند.
کد خبر: ۶۴۲۶۵۸
| | 3254 بازدید
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال روسیه ضمن نابغه خواندن لیونل مسی تاکید کرد توپ طلای ۲۰۱۶ باید به کریس رونالدو برسد.
فابیو کاپلو که سابقه مربیگری در رئال مادرید را دارد، در گفتوگو با فاکس اسپورت ایتالیا به صحبت در این زمینه پرداخت و اظهار کرد: رونالدو شایستهترین بازیکن به کسب توپ طلا ۲۰۱۶ است. او بهترین بازیکن رئال مادرید و تیم ملی فوتبال پرتغال به شمار می آید. او سهم بسزایی در بالا بردن دو جامی داشت که این دو تیم در سال ۲۰۱۶ کسب کردند. رونالدو فصل گذشته هر آنچه را که لازم بود به دست آورد.
کاپلو درباره مقایسه رونالدو با مسی نیز گفت: کریستیانو شخصیت بزرگی دارد و بسیار خوب گل می زند. او شایسته کسب توپ طلاست اما درباره مسی باید بگویم که او یک نابغه است. نبوغ و هوش مسی بیشتر از هر بازیکنی است.
به گزارش تابناک ورزشی، کریستیانو رونالدو در سال ۲۰۱۶ عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت و توانست علاوه بر قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا قهرمانی در یورو ۲۰۱۶ را هم به دست آورد. او هر چند در فصل جاری لالیگا عملکرد خوبی نداشته است اما با سه گلی که در دیدار برابر اتلتیکومادرید به ثمر رساند، بسیاری از منتقدان را وادار به سکوت کرد و نشان داد که شانس بالایی برای کسب توپ طلا دارد.
کاپلو درباره مقایسه رونالدو با مسی نیز گفت: کریستیانو شخصیت بزرگی دارد و بسیار خوب گل می زند. او شایسته کسب توپ طلاست اما درباره مسی باید بگویم که او یک نابغه است. نبوغ و هوش مسی بیشتر از هر بازیکنی است.
گزارش خطا