صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش بیک‌زاده به خبر قهر از اردوی صبا

کد خبر: ۶۴۱۷۷۳
| |
3884 بازدید

مدافع تیم فوتبال صبای قم گفت: مگر بچه‌ام که قهر کنم؟ من از آقای مرفاوی اجازه گرفتم که امروز را استراحت کنم.
به گزارش تابناک ورزشی، هاشم بیک‌زاده  در خصوص اینکه گفته شده  وی از اردوی صبا قهر و ورزشگاه آزادی را ترک کرده است، گفت: من در طول هفته گذشته دو سه جلسه با تیم تمرین کردم اما در روزهای آخر احساس کردم که نمی‌توانم زیاد به پایم فشار بیاورم. به همین خاطر سبک‌تر تمرین کردم و امروز هم آقای مرفاوی من را در ترکیب نگذاشت و من هم از او خواهش کردم به من استراحت بدهد.
وی افزود: خودم خواستم که در فهرست 18 نفره نباشم و از مرفاوی اجازه گرفتم و همیشه یاد گرفتم به نظر سرمربی احترام بگذارم و هیچ وقت در این سال‌ها از من بی‌احترامی ندیده‌اید. مگر بچه هستم که قهر کنم؟ فردا در تمرینات شرکت می‌کنم تا همه آنهایی که نوشتند من قهر کردم متوجه شوند که این اتفاق درست نیست.
بیک‌زاده در ادامه تاکید کرد: همیشه حرفم را روراست می‌زنم و اگر جایی راحت نباشم آن را بازگو می‌کنم. الان هم که با شما صحبت می‌کنم وقتی به آقای مرفاوی گفتم که به من اجازه بدهد گفت اگر خودت این گونه دوست داری مشکلی وجود ندارد.

مدافع صبا در پاسخ به این سوال که پس چرا ورزشگاه را ترک کرده گفت: الان که با شما صحبت می‌‌کنم در رختکن ورزشگاه ‌آزادی هستم و احتمالا از روی سکوها بازی را تماشا کنم. اگر هم این اتفاق نیفتاد شاید بین دو نیمه از استادیوم بروم اما باز هم تاکید می‌کنم هیچ مشکلی با کادر فنی و شخص آقای مرفاوی و دستیارانش ندارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟