ضرورت رسیدگی جدی به تکمیل پروژه راه آهن اردبیل
صدیف بدری در نشست علنی امروز (دوشنبه 24 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، با گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم و شهید خزایی در تذکر شفاهی گفت: عملیات اجرایی پروژه راه آهن اردبیل به میانه بعد از 11 سال به سرانجام نرسیده است و در سال 94 از 32 میلیارد تومان اعتبار فقط 7 میلیارد تومان تخصیص یافت.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حالی به پروژه راه آهن استان اردبیل رسیدگی جدی نمی شود که استان همسایه ما زیرساخت هایش با روند خوبی تقویت می شود. البته مردم این استان نیز عزیز ما هستند اما موضوع توزیع ناعادلانه منابع بین استان ها است.
بدری بیان کرد: توزیع ناعادلانه بودجه در تضاد با اصول 19 و 48 قانون اساسی است که تاکید میکند مردم از هر قوم و قبیله ای از حقوق اساسی برخوردارند.
وی خطاب به رئیس جمهور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزیر راه و شهرسازی تذکر داد و گفت: باید براساس قانون اساسی کشور از توسعه متوازن برخوردار شود و وعده رئیس جمهور به مردم اردبیل جهت اتصال این استان به شبکه ریلی باید محقق شود و نباید فراموش کرد آقای روحانی به مردم اردبیل قول داد تا آخر عمر دولت یازدهم این کار به سرانجام می رسد.
این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به وعده رئیس جمهور به مردم گیلان درخصوص تکمیل راه آهن این استان افزود: آقای نوبخت باید به پروژه راه آهن اردبیل نیز رسیدگی جدی کند.


