حملات جنون‌آمیز جنگنده‌های سعودی به صنعاء

در سایه سکوت بین المللی به جنایت‌های عربستان در شهرهای یمن، جنگنده‌های سعودی روز چهارشنبه (امروز) بارها به صنعا حمله کردند
کد خبر: ۶۳۹۴۱۸
| |
5322 بازدید
در سایه سکوت بین المللی به جنایت‌های عربستان در شهرهای یمن، جنگنده‌های سعودی روز چهارشنبه (امروز) بارها به صنعا حمله کردند.

به گزارش فارس، جنگنده‌های سعودی روز چهارشنبه (امروز) چندین بار در اقدامی جنون آمیز صنعا پایتخت یمن را بمباران کردند.

منابع محلی به پایگاه خبری «مرصد»، گفت که جنگنده‌های ائتلاف عربی-سعودی منطقه الحفا در شرق صنعا را سه بار بمباران کردند.

بر اساس این خبر جنگنده‌های عربستان منطقه عیال محمد و منطقه جنوب رماده در شهر نهم را در استان صنعا هدف حملات هوایی خود قرار داده‌اند.

جنگنده‌های عربستان از مارس سال 2015 تا کنون بارها به شهرها و زیرساخت‌های یمن حمله کرده‌اند و ویرانی‌های زیادی در این کشور به بار آورده‌اند.

در حالی صدها غیرنظامی یمنی در جریان بمباران‌های عربستان جان خود را از دست داده، بیخانمان شده یا دچار معلولیت دائمی شده‌اند که سازمان‌های بین المللی در برابر اقدامات جنایت‌کارانه ریاض سکوت اختیار کرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی