جمهوری خواهان و دموکرات هر دو خواهان همکاری آمریکا با پوتین علیه داعش هستند / حمایت 2 درصدی آمریکایی ها از سقوط دولت بشار اسد
دونالد ترامپ چندین بار طی سخنرانی های تبلیغاتی خود در انتخابات ریاست جمهور آمریکا و یک بار صریح در مناظره با هیلاری کلینتون از سیاست های پوتین در سوریه و در مبارزه با داعش حمایت و تأکید کرده است که برای نابود کردن داعش، وی در کنار ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خواهد بود و با وی همکاری می کند. اکنون یک نظرسنجی جدید نشان می دهد که دونالد ترامپ در این طرز تفکر تنها نیست.
به گزارش «تابناک» نتایج نظرسنجی روز گذشته – سه شنبه – دانشگاه مریلند با نام Critical Issues Poll که طی آن محققان این دانشگاه با همکاری برخی دیگر از محققان از جمله روزنامه وال استریت ژورنال، در پی بررسی دیدگاه شهروندان آمریکایی در مورد بحران سوریه و داعش بوده اند، منتشر شده است.
بر اساس نتایج این نظرسنجی به شکل میانگین 60 درصد آمریکایی ها ـ 67 درصد از جمهوری خواهان، 53 درصد از دمورکات ها و 67 درصد از مستقل ها ـ بر این باورند که ایالات متحده آمریکا باید در کنار روسیه در مبارزه با داعش در سوریه فعال باشد و همکاری کند.
اما این در حالی است که هنوز برخی شهروندان آمریکایی همانند دونالد ترامپ به شخصیت پوتین چندان علاقه ای ندارند. نظرسنجی نشان می دهد، 30 درصد دموکرات ها و 8 درصد جمهوری خواهان، ولادیمیر پوتین را بدترین رهبر کنونی قلمداد می کنند.

یکی دیگر از نتایج جالب این نظرسنجی، مربوط به وضعیت دولت بشار اسد در سوریه است. تنها 2 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی از تلاش دولت اوباما برای سرنگون کردن بشار اسد در سوریه حمایت می کنند و بیش از 50 درصد بر این باور هستند که دستور کار آمریکا در سوریه، باید بر مبنای مبارزه با داعش و از بین بردن این گروه و متحدان آن باشد.
به شکلی جالب توجه همچنین بسیاری از جمهوری خواهان شرکت کننده در این نظرسنجی در پاسخ به سؤالی در باره محبوب ترین رهبر از نظر آنها، رئیس جمهور سابق ایالات متحده یعنی رونالد ریگان را نام برده اند که شهرت وی در بسیاری از امور و مسائل بیش از اشتیاق و علاقه او برای همکاری با روس ها بر سر مسأله خلع سلاح و کنترل تسلیحات بوده است.


