طلا با «ایمیلهای کلینتون» جان گرفت
قیمت طلا در بازارهای جهانی پس از اینکه افبیآی اعلام کرد در مورد استفاده هیلاری کلینتون از سیستم خصوصی ایمیل بیشتر تحقیق خواهد کرد، به بالاترین رقم در نزدیک به 4 هفته گذشته رسید.
کد خبر: ۶۳۶۲۲۳
| | 3266 بازدید
قیمت طلا در بازارهای جهانی پس از اینکه افبیآی اعلام کرد در مورد استفاده هیلاری کلینتون از سیستم خصوصی ایمیل بیشتر تحقیق خواهد کرد، به بالاترین رقم در نزدیک به 4 هفته گذشته رسید.
به گزارش فارس به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات دیروز، آخرین روز کاری بازارهای جهانی یک درصد افزایش یافت و به بالاترین رقم در نزدیک به 4 هفته گذشته رسید.
پس از اینکه افبیآی اعلام کرد که در مورد استفاده هیلاری کلینتون از سیستم خصوصی ایمیل بیشتر تحقیق خواهد کرد، قیمت طلا افزایش یافت. این فلز گرانبها در اوایل دیروز کاهش قیمت را ثبت کرده بود.
تنها 11 روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مانده، این خبر مبارزات انتخاباتی را که کلینتون در نظرسنجیها جلوتر است، به شدت تکان داد.
هر اونس طلا با 7.07 دلار افزایش 1275.47 دلار فروخته شد. این فلز گرانبها طی هفته گذشته 0.9 درصد افزایش قیمت داشت.
تای ونگ، تحلیلگر بازار در این رابطه گفت: «سرخطهای خبری مربوط به افبیآی بازار طلا از خواب بیدار کرد و ارزش طلا را در یک ساعت پس از ایجاد نگرانی در مورد امکان پیروزی ترامپ، یک درصد بالاتر برد.»
پس از اینکه افبیآی اعلام کرد که ایمیلهای بیشتر مرتبط با کلینتون در زمانی که وزیر خارجه بوده است، را بررسی خواهد کرد، ارزش والاستریت و دلار در برابر سبدی از 6 ارز اصلی کاهش یافت.
اقتصاد آمریکا در سه ماهه سوم 2.9 درصد رشد یافت که بیش از پیشبینی 2.5 درصدی تحلیلگران است. این آمار احتمال افزایش نرخ بهره را تقویت کرد. همچنین انتظار میرود که تقاضا برای طلا در هند با فرا رسیدن فستیوالهای این کشور زمانیکه طلا همواره به عنوان هدیه مورد استفاده قرار میگیرد، افزایش یابد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


