3 استاندار دیگر با روحانی دیدار کردند

کد خبر: ۶۳۳۰۸۱
|
۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۹ 18 October 2016
|
3500 بازدید
عبدالمحمد زاهدی، ربیع فلاح جلودار و محمد ناصر نیک بخت، استانداران استان های کردستان، مازندران و همدان روز سه شنبه به طور جداگانه با رییس جمهوری دیدار و گزارشی را از اقدامات و عملکرد سه ساله استان و تصمیمات اتخاذ شده در روند اجرا و عملیاتی کردن پروژه ها و مصوبات سفر کاروان تدبیر و امید به این استان ها ارائه کردند.

به گزارش نسیم روحانی در این دیدارها بر ضرورت اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی و اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات سفرهای استانی کاروان تدبیر و امید و همچنین لزوم توجه به توسعه سرمایه گذاری، گردشگری و اقتصاد دانش بنیان به منظور رونق اقتصادی و اشتغالزایی جوانان تحصیلکرده در این استا ن ها تاکید و دستورات لازم برای سرعت بخشیدن به این روند را صادر کرد.

رییس جمهوری همچنین بر تلاش مضاعف استاندران در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و بهره برداری حداکثری از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این استان ها تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت