خبر موگرینی درباره مذاکرات سه‌جانبه سوریه

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد که این اتحادیه از روز سه‌شنبه مذاکرات درباره سوریه را با بازیگران کلیدی منطقه آغاز خواهد کرد.
کد خبر: ۶۳۲۷۸۶
| |
3822 بازدید
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد که این اتحادیه از روز سه‌شنبه مذاکرات درباره سوریه را با بازیگران کلیدی منطقه آغاز خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، "فدریکا موگرینی" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا از فردا (سه شنبه) گفت‌وگوها درباره سوریه با بازیگران کلیدی منطقه یعنی ایران، ترکیه و عربستان سعودی را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: اولویت، نجات دادن حلب است و اتحادیه اروپا از روسیه و نظام سوریه می‌خواهد که بمباران‌ها را متوقف کرده و از بروز یک فاجعه جلوگیری کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی