صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نیروهای افغان ۵۰ تن را از زندان طالبان نجات دادند

نیروهای امنیتی افغان موفق شدند ۵۰ تن از افرادی را که در اسارت طالبان در ولایت غزنی بودند، نجات دهند.
کد خبر: ۶۳۲۰۳۷
| |
4331 بازدید

نیروهای امنیتی افغان موفق شدند ۵۰ تن از افرادی را که در اسارت طالبان در ولایت غزنی بودند، نجات دهند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسیا، پلیس ولایت غزنی گفته است که این افراد در زندانی در منطقه گیرو در این ولایت اسیر طالبان بودند.

یکی از مقام‌های پلیس غزنی همچنین گفت که این افراد به دلایل مختلفی در زندان بودند و نیروهای امنیتی آنها را نجات دادند.

این زندان برای دو سال گذشته به خوبی از سوی طالبان مخفی شده بود و زندانیان که بیگناه بودند به اتهام ارتباط با دولت کابل یا داشتن ارتباط با ارتش افغانستان توسط شبه نظامیان طالبان دستگیر و روانه زندان شده بودند.

برخی از این زندانیان به مدت یک سال و نیم در حبس بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟