ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراف سارق خشن به 21 فقره سرقت

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گلستان از دستگیری قاپ زن حرفه‌ای طی یک عملیات هدفمند پلیس و اعتراف وی به 21 فقره سرقت خبر داد.
کد خبر: ۶۳۱۵۹۶
| |
3072 بازدید
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گلستان از دستگیری قاپ زن حرفه‌ای طی یک عملیات هدفمند پلیس و اعتراف وی به 21 فقره سرقت خبر داد.

به گزارش میزان سرهنگ مجتبی مروتی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت‌ خشن و شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر زورگیری راکب یک دستگاه موتورسیکلت در نقاط مختلف شهرستان گرگان، مراتب شناسایی و دستگیری وی در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی گفت: با بررسی دوربین‌های مدار بسته در نقاطی که بیشترین سرقت‌ها در آن نقطه رخ داده بود سرانجام هویت سارق توسط ماموران شناسایی شد.

این مقام انتظامی همچنین تصریح کرد: در همین راستا با تشکیل تیمی ویژه و طی یک عملیات متهم حین سرقت دستگیر و جهت انجام تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی منتقل شد.

مروتی ادامه داد: متهم در تحقیقات تخصصی به عمل آمده به 13 فقره قاپ‌زنی و سرقت پنج دستگاه موتورسیکلت و سه دستگاه گوشی تلفن همراه اقرار و اعتراف کرد اموال مسروقه را به یک مالخر در سطح شهر به فروش می‌رسانده است.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی گلستان خاطرنشان کرد: با تلاش ماموران مالخر نیز دستگیر و به همراه متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا