ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برد ناباورانه دقیقه 95 ژاپن مقابل عراق

کد خبر: ۶۲۹۶۰۳
| |
3055 بازدید
|
۲
دور سوم از مرحله نهایی رقابت‌های فوتبال انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ در قاره آسیا امروز با پیروزی ژاپن آغاز شد.

به گزارش تابناک ورزشی، از گروه B و از ساعت 14:05 به وقت تهران تیم‌های ژاپن و قطر در ورزشگاه سایتاما به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری 2 بر یک ژاپن خاتمه یافت.

در این بازی ابتدا «گنکی هاراگوچی» در دقیقه 26 میزبان را پیش انداخت، اما «سعد ناطق» در دقیقه 60 کار را برای عراق به تساوی کشاند. این نتیجه تا آخرین دقایق تداوم داشت، تا اینکه «هوراتو یاماگوچی» در دقیقه 5+90 گل دوم میزبان را به ثمر رساند تا ژاپن سه امتیاز شیرین این بازی را کسب کند.

ژاپن با این پیروزی 6 امتیازی شد و پس از استرالیا و به دلیل تفاضل گل کمتر در رده دوم ایستاد. عراق نیز بدون امتیاز به قعر جدول سقوط کرد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
تیم‌های ژاپن و قطر ؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
تیم ژاپن و عراق به مصاف هم رفتند نه ژاپن و قطر
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟