صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کدام شهر رکورد دار بیشترین غرق شدگی است؟

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به غرق شدن ۸۶ نفر از شروع تا پایان طرح‌های سالمسازی دریا در استان گفت: نوشهر با ۲۳ غریق در استان رکوردار بوده است
کد خبر: ۶۲۸۷۶۳
| |
4739 بازدید
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به غرق شدن ۸۶ نفر از شروع تا پایان طرح‌های سالمسازی دریا در استان گفت: نوشهر با ۲۳ غریق در استان رکوردار بوده است

علی عباسی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: از شروع تا پایان طرح دریا تعداد ۸۶ نفر در سواحل دریای مازندران غرق شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تغییری نشان نمی‌دهد.

وی یادآور شد: تعداد ۷۹ نفر از غرق شدگان مرد و ما بقی زن هستند و شهرستان‌های نوشهر با ۲۳، بابلسر با ۱۵ و محمود آباد با ۱۳ موردفوتی بیشترینو شهرهای جویبار و میاندرود هر کدام با یک مورد کمترین فوتی ناشی از غرق شدگی را داشتند.

عباسی افزود: از کل موارد غرق‌شدگی در چهار ماهه خرداد، تیر، مرداد، شهریور امسال، همگی در خارج ازطرح دریاجان باخته‌اند، ضمن اینکه ۷۵ درصد از غرق شدگان غیربومی و ما بقی بومی هستند.

وی اظهار داشت: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرق شدگی اتفاق افتاد به ترتیب مربوط به شهریور ماه با ۳۰، مرداد با ۲۹، تیر با ۱۶ و خرداد با ۱۱ مورد به ثبت رسید.

به گفته وی، بیشتر غرق شدگان در سنین ۲۱ تا ۳۰ سال با ۳۲ مورد هستند و بعد از آن ۱۱ تا ۲۰ با ۲۰ مورد و ۳۱ تا ۴۰ با ۱۲ مورد غرقی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

عباسی افزود: در هفته اول مهر سالجاری تعداد ۹ نفر (همگی مرد) در دریای مازندران غرق شدند که این رقم در مدت مشابه سال قبل تعداد آن سه نفر هستند و از این تعداد در شهرستان‌های بابلسر سه نفر، ساری و چالوس هر کدام دو نفر، محمودآباد و عباس آباد هم هر کدام یک مورد به ثبت رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟