صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اصحاب رسانه استقلالی ها را تحریم کردند

رفتار ناپسند باشگاه استقلال با خبرنگاران در میکسدزون ورزشگاه باعث شد تا امروز خبرنگاران مصاحبه با بازیکنان این تیم را تحریم کنند.
کد خبر: ۶۲۴۷۱۶
| |
2914 بازدید
|
۱
اصحاب رسانه مصاحبه با بازیکنان استقلال را تحریم کردند
به گزارش تابناک ورزشی، بازیکنان استقلال از فصل گذشته رویه غلط بی اعتنایی به رسانه ها ار در ورزشگاه در پیش گرفته اند و بهانه آنها توصیه و گوشزد اسپانسر باشگاه بوده است. 
در همین راستا دوربین‌های تلویزیونی و اصحاب رسانه بازیکنان تیم فوتبال استقلال را پس از پیروزی مقابل ذوب‌آهن را تحریم کردند.

دوربین‌های تلویزیونی و اصحاب رسانه به علت اینکه بازیکنان آبی‌پوش از سوی اسپانسر باشگاه برای مصاحبه با رسانه‌ها ممنوع شده بودند آنها را تحریم کردند.

اسپانسر باشگاه به بازیکنان گوشزده کرده بود که با اصحاب رسانه مصاحبه‌ای انجام ندهند این درحالی بود که دوربین‌های تلویزیونی نیز برای صحبت با بازیکنان پشت درب رختکن ایستاده بودند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۳۰
به درك!!!!!! بيشتر همين خاشيه ها تو فوتبال خصوصا براس پرسپليس و استقلال از جانب همين اصحاب رسانه است.. مردي، كامنتمو بذار تابناك
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟