صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رونمایی از روش جدید سعودی ها برای تقابل و دشمنی با ایران

سعودی ها در ایجاد جو ضد ایرانی از هیچ کوششی از جمله راه انداختن شبکه حج فارسی، ایجاد خبرگزاری فارسی، مصاحبه با ایرانی هایی که در مکه حضور دارند و حمایت از گروه جیش العدل، سازمان مجاهدین خلق و احزاب کرد از جمله حزب دموکرات کردستان ایران فروگذاری نمی کنند. شاید هدف همه این اقدامات ایجاد تشنج و ناآرامی در کشور است.
کد خبر: ۶۲۳۰۹۹
| |
16108 بازدید
|

سعودی ها در ایجاد جو ضد ایرانی از هیچ کوششی از جمله راه انداختن شبکه حج فارسی، ایجاد خبرگزاری فارسی، مصاحبه با ایرانی هایی که در مکه حضور دارند و حمایت از گروه جیش العدل، سازمان مجاهدین خلق و احزاب کرد از جمله حزب دموکرات کردستان ایران فروگذاری نمی کنند. شاید هدف همه این اقدامات، ایجاد تشنج و ناآرامی در کشور است.

به گزارش «تابناک»، هرچند وزیر رسانه و فرهنگ عربستان ـ که کشورش در جریان مراسم حج امسال میزبان حامیان رسانه‌ای تجزیه طلب‌ها و منافقین بوده ـ مدعی شده که هدف از راه‌اندازی شبکه فارسی حج، تخریب یا حمله به کسی نیست، بلکه عربستان از طریق این برنامه رویدادهای حج را به زبان فارسی مخابره می‌کند.

اما شاید مهمترین موضوع در این روزها که بی ارتباط به همدیگر نیز نیستند، سفر بارزانی رئیس اقلیم کردستان به فرانسه و از سوی دیگر، حضور برخی احزاب دموکرات کرد در عربستان و دیدار با مقامات عربستانی است.

در همین زمینه، ژنرال پیشین عربستانی که چندی پیش سفرش به تل آویو خبر ساز شده بود اعلام کرد، سفر بارزانی به فرانسه، آغاز تغییر معادلات در خاورمیانه خواهد بود و به تشکیل یک دولت کُرد در عراق منجر خواهد شد. بارزانی در جریان سفرش به فرانسه در خصوص برگزاری همه‌پرسی برای جدایی کردستان عراق گفته بود که باید این مسأله را قبل از هرچیز، با دولت مرکزی بغداد در میان گذاشت و رهبران کردستان عراق در این زمینه با مقامات عراق گفت‌وهایی را داشته‌اند.
 
 
این در حالی است که پیش از این، رسانه ها خبر توافق نظامی پنهان حکومت اقلیم کردستان با حزب دمکرات را منتشر کردند. حال از یک سو، می بینیم بارزانی به فرانسه می رود و از سوی دیگر، اعضای شاخص حزب دموکرات کردستان که در فرانسه مستقر بوده اند، به عربستان می روند و علیه ایران و جمهوری اسلامی ایران با شبکه های سعودی مصاحبه و با مقامات عربستانی دیدار می کنند.

این موضوعات نشان می دهد، وهابی های سعودی در این روزها که تنش کلامی با ایران افزایش یافته، تنها به این موضوع بسنده نکرده اند، بلکه در پی آن هستند که با استفاده از برخی خودفروختگان در کشور ایجاد رعب و وحشت و از سوی دیگر ناآرامی ایجاد کنند که این موضوع هشیاری بیش از پیش نهادهای امنیتی را می طلبد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۱۴
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
ما خودمون نباید با این کشورهای همسایه روابط داشته باشیم اینا جز مفت خور بیسواد و اویزون بودن نیستن حج ما خودمون مانند کشورهای دیگه یک مکه بسازیم مگر جز این است که خدا همه جا هست پولشم بره تو جیب خودمون
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
آدم بی سواد
ایرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
صدام هم تا دم آخر می گفت ایرانیهای مجوس انشا الله بزودی شماها هم مفتیهایی عربستان که مفت نمی ارزید با صدام محشور خواهید شد. مجسوتر و کثیف تر از شما این کره خاکی بچشم ندیده است که باعث ریختن انسانهای بی گناه می شوید . من نمی دانم شما ها نجس بودن را در چه چیزی می دانید که این کلمه را بر زبان می رانید . مصداق بارز این نجاست تمام شماها هستید مجوسین.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
مجوس به معنی نجس نیست. دیگه از این کلمه بعنوان توهین استفاده نکنید. مجوس معرب کلمه ماگوس به یونانی و به فارسی همان کلمه مغ میباشد که اشاره به اجداد ما ایرانیهاست که پیرو زرتشت پیامبر بوده اند. لطفاً به اجداد خودمان توهین نکنید.
صدام و آل سعود با استفاده از این کلمه میخواهند بگویند که ما مسلمان نیستیم و به دین و آیین اجداد خود هستیم.
تقی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
برداشت می شود مجموعه السعود خیلی فربه شده ودیگر از روحیات و وضعیت دوران ملک عبد العزیز در میان خاندان حاکم و قباائل وفادار به انها اثری نمانده است , حتی حکمتی که در ملوک اولیه مانند ملک فیصل بود با مرگ ملک عبدلله نایاب شد . رقابت بر سر نهب ثروت کشور بین نوه ها باعث تشدید رقابت و حتی دشمنی شده است ، جوانان سعودی که از تارپود رفتار قبائلی ازاد شده اند به دلیل فقدان یک تمدن و فرهنگ منسجم یا به گروه های افراطی تابع القاعده می پیوندند ویا به خوشگذرانی و اعتیاد و خمر در کشورهای حاشیه خلیج و اروپا می پردازند . نیروی هواپیمایی عربستان با استفاده از هواپییماهای پیشرفت و خلبانان مزدور پوشش هوایی نظامی را بر اسمان یمن ایجاد کردهاند که ده ها ارتش منظم را کفایت می کند . اما سربازان سعودی حاضر نیستند برای ادامه خوشگذرانی شاهزاده ها کشته شوند و همواره در جبهه های یمن در حال فرارند . غارت ثروت سعودیها بوسیله غرب با تصویب سنا برای غرامت کشته های 11 سپتامبر شروع شده و بیش از 700 میلیارد ثروت ال سعود در امریکا از دستشان خارج شده . انها در حال فروپاشی مطلق از درون وبیرون هستند ، تنها موردی که می تواند برای چند صباحی بیشتر انهار را از این وضعیت نجات دهد و روحیه بخشی از دنیایی عرب را با انها همراه کند بروز یک جنگ خارجی حساب نشده ( البته نه از نوع جنگ یمن )است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
کار ایران و عربستان به جنگ کشیده میشه. یعنی دارن یکاری میکنن ک جنگ بشه. دقیقا مثل قبل از جنگ ایران و عراق.
باید نیروی هوایی رو قدرتمند بکنیم بعدم یه رزمایش حسابی سمت کردستان و خلیج فارس انجام بدیم. باید خیلی بزرگ باشه ک تنش ها بخوابه
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
با این همه امکانات تهاجمی که داریم بهترین راه اماده شدن نیروهای مسلح ( نیروی هوایی- دریایی- زمینی) دلاوران ارتش- جان بر کفان پاسدار- و بسیجیان اماده شهادت و طراحی مرعوبترین طرح های اجرایی و عملیاتی و کوبننده و بدون وقفه و تسخیر جزیره عربستان و محو نام کشور عربستان برای همیشه...
سرباز فداکار وطن............................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
دیوانه.چند ماه خدمتی؟؟؟؟؟؟؟جزیره عربستان؟بیسواد هم که هستی
Mahdi
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
حالا تو جوش نزن. شبه جزیرست.
ناشناس
|
China
|
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
مرگ بر آل سعود خائن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
مجوس به معنی نجس نیست. دیگه از این کلمه بعنوان توهین استفاده نکنید. مجوس معرب کلمه ماگوس به یونانی و به فارسی همان کلمه مغ میباشد که اشاره به اجداد ما ایرانیهاست که پیرو زرتشت پیامبر بوده اند. لطفاً به اجداد خودمان توهین نکنید.
صدام و آل سعود با استفاده از این کلمه میخواهند بگویند که ما مسلمان نیستیم و به دین و آیین اجداد خود هستیم.
جواد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۶
کردستان اگر مستقل شود کشوری خواهد بود که به آبهای آزاد راهی ندارد و محصور به کشور هایی است که با آنها شدیدا دشمنی دارد چنین کشوری کوچکیضعیف و همیشه درگیر جنگ و ناامنی است و هیچ گاه روی پیشرفت و آرامش را نخواهد دید.
سیستانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
بنده اعتقاد دارم از زمان پذیرش برجام از طرف دولت محترم و تعطیلی تولید اورانیوم با غنی 20 درصد در ایران ( تمام سختی کار در بحث غنی سازی ، تولید 20درصد می باشد و از 20درصد تا غنی بسیار بالا کاری نخواهد داشت ) کشورهای عربی این احساس و پیدا کردند که ایران از نظر بازدارندگی ضعیف شده و دائما از نظر لفظی حرفهای تهدید امیز می زنند اما باز هم توان مقابله با ایران و ندارند چون از ظرفیت های ایران با خبرند و توان موشکی ایران اما به منظر من باید لحظه به لحظه قدرت نظامی و اطلاعاتی خودمان رو افزایش دهیم ، این بازی عربستان ره بجایی نخواهد برد ازاول انقلاب این طرحهای وجود داشته و کاملا شکسته خوردست به منظر من عربستان در مقابل ایران کم آورده و فقط به دنبال اینکه یک کاری کرده باشه ، خود برادران کرد و بلوچ و ... هم می دانند که اگر کشوری مستقل شوند هیچی نخواهند داشت چون منابعی بسیار تاثرگذار مثل نفت و ... ندارندو نمی توانند مانند کشور قطر باشند ، قطر کوچک است اما پولدار و چون منابع داره ، البته عوامل بازدارنده ی خودمون باید داشته باشیم
مجید عباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
قابل توجه اونایی که میگند باید با عربستان مدارا کرد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟