واریز پول فروش نفت در حساب های اعلامی بانک مرکزی!
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به نزدیکی آمار تولید و فروش نفت به میزان قبل از تحریم ها، گفت: پولی که از فروش نفت بدست می آید، در حساب هایی که بانک مرکزی اعلام می کند، واریز می شود.
کد خبر: ۶۲۳۰۵۰
| | 3300 بازدید
اسدالهت قره خانی در برنامه " رویداد" رادیو گفت و گو با اشاره به رشد صادرات نفتی کشورمان اظهار کرد: «میزان صادرات رقمی ثابت نیست ولی حدود 2 میلیون یا 2 میلیون و دویست هزار بشکه است و هم اینک اگر به 200 هزار بشکه دیگر برسیم، به رقم قبل از تحریم ها باز می گردیم.»
وی ادامه داد: «در زمان تحریم ها فقط به 4 کشور فروش نفت داشتیم و پولی که می خواستیم دریافت کنیم به حساب ما نمی ریختند و در ازای نفتی که تحویل می دادیم، جنس دریافت می کردیم و لذا افزایش واردات از هند و چین به دلیل همین موضوع بود.»
قره خانی افزود: «در حال حاضر مشتری های ما متنوع شده اند و پولی که از فروش نفت بدست می آید، در حساب هایی که بانک مرکزی اعلام می کند، واریز می شود که از طریق بانک مرکزی به حساب خزانه واریز می شود.»
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


