صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشورهای پیشرفته اجازه ورود محصولات غیرارگانیک را نمی‌دهند

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم حمایت از محصولات ارگانیک کشاورزی گفت: خیلی از کشورهای پیشرفته اجازه ورود محصولات غیرارگانیک را به کشورشان نمی‌دهند.
کد خبر: ۶۲۲۶۵۲
| |
3614 بازدید

حبیب‌الله نیکزادی‌پناه عنوان کرد: برای انجام هر کاری باید زمینه‌اش را ایجاد و فرهنگ‌سازی کنیم، از طرف دیگر باید امکانات هم داشته باشیم. کشاورز باید منابع لازم را داشته باشد تا به کود شیمیایی رو نیاورد. وقتی این اتفاق نمی‌افتد، کشاورز برای این‌که بتواند نیاز غذایی گیاهش را تامین کند به کودهای شیمیایی رو می‌آورد.

او ادامه داد: در همه جای دنیا رسم است که در مبارزه با آفات و سموم گیاهی به سم رو نمی‌آورند بلکه سعی می‌کنند پادزهرش را فراهم کنند. الان هم ما به اندازه کافی داریم ضرر می‌دهیم؛ مخصوصا در بحث صادرات. هر محصولی که ارگانیک نباشد، کشورهای پیشرفته اجازه ورود آن محصول را به کشورشان نمی‌دهند.

به گزارش ایسنا؛ این نماینده مجلس درباره فراهم شدن شرایط برای رشد کشاورزی ارگانیک بر سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: بحثی که در برنامه ششم مطرح است، ‌سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی است. دولت رقمی را ارائه داده بود که ما در کمیسیون این رقم را افزایش داریم. ‌دولت باید با تمام قدرت تلاش کند امکانات را برای بخش کشاورزی و تولیدکنندگان این بخش فراهم کند تا ما به همه خواسته‌های خود برسیم. باید بتوانیم قدرت مالی بخش کشاورزی را از طریق سوبسیدها و تسهیلات، ‌افزایش دهیم؛ این کار سختی نیست و می‌توان آن را انجام داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟