صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشتیرانی هند سرمایه‌گذاری با ایران را ازسر می‌گیرد

شرکت ملی کشتیرانی هند که از سال 2012 به همکاری‌اش با شرکت‌های ایرانی پایان داده بود، دوباره قصد دارد شراکتش با جمهوری اسلامی را آغاز کند.
کد خبر: ۶۱۹۷۷۸
| |
2786 بازدید
شرکت ملی کشتیرانی هند که از سال 2012 به همکاری‌اش با شرکت‌های ایرانی پایان داده بود، دوباره قصد دارد شراکتش با جمهوری اسلامی را آغاز کند.

به گزارش فارس، شرکت کشتی‌رانی ملی هند در تلاش است تا برای عبور از بحران اقتصادی، دوباره بعد از 4 سال، سرمایه‌گذاری مشترک 40 ساله با شرکت‌های ایرانی را از سر گیرد.

به نوشته وبگاه شبکه «بلومبرگ» کاهش اخیر تحریم‌های بین‌المللی بر ایران راه را برای احیای مجدد کشتی‌رانی مشترک ایران و هند باز کرده که باعث دسترسی به بازارهای آسیای میانه خواهد شد.

«ب. ب. سینها» رئیس شرکت ملی کشتی‌رانی هند با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های مشترک با ایران می‌گوید: «نمی‌خواهیم این شرکت ورشکست شود. دیگر همکار ما، خطوط کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران، حضور گسترده‌ای در دریای خزر دارد.»

شرکت کشتی‌رانی هند که سال قبل 5 میلیارد دلار ضرر مالی داشته، از سال 2012 و درپی تحمیل تحریم‌های اقتصادی ناجوانمردانه بر ایران، به سرمایه‌گذاری مشترک با جمهوری اسلامی پایان داد.

این شرکت قصد دارد سه کشتی فلّه‌بر و یک نفتکش را برای کشتیرانی و سرمایه‌گذاری مشترک با ایران اختصاص دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار