آخرين جزئيات پرونده مرگ فاطمه كوچولو
کد خبر: ۶۱۹۵۲۵
| | 4430 بازدید
پيمانكار پارك كوهسار تهران براي ابلاغ نظر كارشناسي درباره مرگ دلخراش دختربچه پنج ساله به دادسراي امور جنايي احضار شد.
به گزارش جوان، براساس اين نظريه پيمانكار شهرداري تهران در مرگ اين كودك مقصر صد درصد تشخيص داده شده است.
شامگاه سهشنبه 4 خردادماه امسال دختربچه پنج سالهاي به نام فاطمه هنگام بازي كنار آبنماي پارك كوهسار به داخل آب سقوط كرد. به دليل نبودن حفاظ ايمني، اين كودك به داخل پمپ مكش كشيده و به طرز دلخراشي كشته شد. بعد از وقوع حادثه تيم جنايي به سرپرستي قاضي مدير روستا، بازپرس ويژه قتل، تحقيقات قضايي را از شهردار منطقه و پيمانكار پارك دنبال كردند.
اين تحقيقات با بازداشت پيمانكار هم دنبال شد، اما وي موفق شد با تأمين قرار وثيقه آزاد شود. بررسيهاي كارشناسي حكايت از اين داشت كه سه روز قبل از حادثه، بازرس مقيم، پيمانكار را از فقدان حفاظ روي حوضچه كه كودك به داخل آن سقوط كرده بود، با خبر كرده و درباره عواقب خطرناك آن هشدار داده بود. بعد از تفهيم نظريه كارشناسي به پيمانكار، بازپرس مدير روستا به خبرنگار ما گفت: صبح روز شنبه وي را به دادسرا احضار كرده است تا نظريه را به وي ابلاغ كند.
بازپرس به خبرنگار ما گفت: نماينده شهرداري اعلام كرده است كه براساس قرارداد بيمهنامه ديه كودك جانباخته پرداخت ميشود، اما اعلام شده كه پيمانكار در جريان حادثه مقصر است نه شهرداري.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


