صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلیس ترکیه ۲۴ روزنامه نگار دیگر را بازداشت کرد

پلیس ترکیه ۲۴ روزنامه نگار را که برای یک روزنامه حامی کُردها فعالیت می کردند، بازداشت کرد.
کد خبر: ۶۱۵۵۰۵
| |
3376 بازدید

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که دولت ترکیه طی هفته جاری مانع از فعالیت روزنامه "اوزگور گوندم" از روزنامه های حامی کُردها شده است، پلیس ترکیه حداقل 24 روزنامه نگار این روزنامه را بازداشت کرده اند. اتهام اصلی این افراد حمایت از شبه نظامیان کرد بوده است.

با بازداشت این روزنامه نگاران، تعداد فعالان رسانه‌ای که توسط دولت ترکیه دستگیر شده‌اند به بیش از 99 نفر رسیده است. فدراسیون اروپایی روزنامه نگاران ضمن اعلام این آمارها تاکید کرده است که ترکیه همچنان بزرگترین زندان برای روزنامه نگاران است.

یک مقام رسمی دولت ترکیه این مساله را تکذیب کرده است که اقدام علیه این روزنامه کُرد ارتباطی با اعلام وضعیت فوق العاده دارد ولی این نهاد اروپایی تاکید کرده است که این اقدام بخشی از اقدامات سرکوب گرایانه دولت اردوغان پس از کودتای نافرجام 15 جولای بوده است.

دادگاهی در استانبول روز سه شنبه از ادامه فعالیت این روزنامه جلوگیری کرده بود. دادگاه استانبول اعلام کرده است که این روزنامه به ارگان تروریست های پ ک ک تبدیل شده است.

این روزنامه نیز در وبسایت خود نوشت: 24 نفر از روزنامه نگاران بازداشت شده‌اند که اکثر آنها در جریان یورش به دفتر روزنامه در شهر استانبول دستگیر شده‌اند.

از زمان اعلام حالت فوق العاده در ترکیه، بیش از 130 رسانه خبری تعطیل شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟