تهدید خشکی یک تالاب در قزوین برای ساکنان تهران

در صورت احیاء نشدن این بخش و خشک شدن آن، کانون ریزگردهای خطرناک برای جمعیت 20 میلیونی سه استان البرز، تهران و قزوین خواهد بود.
کد خبر: ۶۱۳۷۲۰
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲ 11 August 2016
|
4039 بازدید
|
۶
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: تالاب «الله آباد» دشت شهرستان آبیک در استان قزوین قابل تبدیل شدن به منطقه گردشگری است.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در سفر یک روزه خود به استان قزوین و در جریان بازدید از تالاب "الله آباد" شهرستان آبیک، اظهار کرد: در صورت احیاء نشدن این بخش و خشک شدن آن، کانون ریزگردهای خطرناک برای جمعیت 20 میلیونی سه استان البرز، تهران و قزوین خواهد بود.

وی اضافه کرد: این دشت باید با تدابیر لازم تبدیل به فرصت شود و با کشت گونه‌های مناسب و تبدیل آن به فضای جنگلی، از بیابانی شدن آن جلوگیری کرد.

ابتکار ضمن ابراز نگرانی از بیابانی شدن دشت الله آباد، یادآور شد: ادامه این روند علاوه بر ایجاد کانون ریزگردها، تهدیدی برای اراضی کشاورزی منطقه نیز هست که با کشت گونه‌های گیاهی مناسب هرچه سریع‌تر باید اقدام های لازم را به عمل آورد.

وی یکی از علت‌های تشدید ریزگردها را از بین رفتن بافت گیاهی منطقه به علت چرای بی‌رویه و کمبود آب بر اثر حفر چاه‌های غیرمجاز دانست و افزود: یکی از دغدغه های سازمان حفاظت محیط زیست، مهار کردن کانون ریزگردها و احیای تالاب های این بخش است.

ابتکار ادامه داد: امیدواریم در کنار منابع طبیعی و امور آب با ایجاد تعاملی اثر بخش نسبت به بیابان‌زدایی این محدوده اقدام‌های موثری انجام شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر تشکیل کارگروهی برای مطالعه آسیب‌ها، فرصت‌ها و تثبیت وضعیت موجود تالاب الله آباد تأکید کرد.

سیاوش شمسی‌پور، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین نیز در این دیدار گفت: دشت الله آباد قزوین یک تالاب فصلی با 33 هزار هکتار مساحت است که از دو اکوسیستم آبزی و خشکی تشکیل شده و محل گونه‌های مختلف حیات وحش و انواع پرندگان نادر به شمار می‌رود.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۱
مطمئن هستم تا فاجعه ای رخ نده هیچ اقدامی نخواهند کرد.

خواهیم دید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۱
بايد بشد كي بايد بكنه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۱
اینها که همش داستان بود چه کار کردید تا به حال
استاد اندیشه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۲
مردم پیگیر شوند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۲
سازمان محیط زیست فقط حرف میزنه یا قدرت اجرایی هم داره؟
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۲
اکو سیستم کودومه روش یه سد بسازید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت