صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش آژانس به نامه ایران درباره افشای اطلاعات

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نامه اعتراضی سازمان انرژی اتمی پاسخ داد.
کد خبر: ۶۱۰۱۰۲
| |
7490 بازدید
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نامه اعتراضی سازمان انرژی اتمی پاسخ داد.

به گزارش فارس، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با صدور بیانیه‌ای از دریافت نامه جمهوری اسلامی ایران در خصوص درز اطلاعات مربوط به این کشور و ارسال پاسخی قوی خبر داد.
آژانس اعلام کرده که در نامه خود به ایران، به شدت با گفته‌های مقامات ایرانی در خصوص درز اطلاعات از آژانس مخالفت شده است.

روز دوشنبه بود که بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی نسبت به یکی از گزارش‌های آسوشیتدپرس واکنش نشان داد و گفت که «ایران همین امروز نامه اعتراضی به آژانس خواهد نوشت.»

کمالوندی آن روز گفته بود: «وقتی بخشی از این اسناد و اطلاعات درز می‌کند پرسش مطرح این است که چه کسی و برای چه این کار را کرده است؛ ما فعلا ظنمان به آژانس و افرادی است که در آژانس به این مدارک دسترسی دارند.»

در بیانیه‌ای که آژانس امروز در پاسخ به این نامه منتشر کرد، آمده است: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این هفته نامه‌ای از ایران دریافت کرد که به احتمال درز اطلاعات ارائه شده به آژانس از سوی ایران در قالب اعلامیه ابتدایی پرتکول الحاقی این کشور اشاره شده است.»

آژانس خبر از پاسخی داده که البته هنوز از سوی کمالوندی یا دیگر مقامات ایرانی در خصوص آن سخنی گفته نشده است. در بیانیه آژانس می‌خوانیم: «آژانس در پاسخ نامه‌ای نوشت و قویاً با هر اظهارنظری که به درز این اطلاعات از سوی آژانس اشاره کرده باشد، مخالفت کرد.»

خبرگزاری آسوشیتدپرس که معمولاً در کنار رویترز، اخبار مربوط به گزارش‌های ایرانی آژانس و حتی توافقات ایران و 1+5 را چند دقیقه و یا حتی چند ساعت زودتر از خود این دو نهاد منتشر می‌کند، هفته گذشته مدعی شد به سندی جدید دست یافته که که نشان می‌دهد از سال یازدهم اجرای برجام، محدودیت‌های غنی‌سازی ایران کاهش می‌یابد و ایران پس از پایان 15 سال محدودیت می‌تواند با سرعت 2 برابری نسبت به گذشته، غنی‌سازی کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟