صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بورس کالا بهترین بازار برای املاک و مستغلات بانک‌هاست

مدیرعامل شرکت بورس کالا اعلام کرد : دو بانک برای عرضه اموال غیر منقول خود از طریق تالارهای فرعی این بازار اقدام کرده اند.
کد خبر: ۶۰۸۹۰۰
| |
2311 بازدید

مدیرعامل شرکت بورس کالا اعلام کرد : دو بانک برای عرضه اموال غیر منقول خود از طریق تالارهای فرعی این بازار اقدام کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ حامد سلطانی نژاد گفت : با ادامه این روند رونق بازار مسکن به تالار بورس کالا می رسد و همه بانک‌ها، شرکت‌های ساختمانی و سرمایه ‌گذاری وابسته به بانک‌ها، نهادهای عمومی و شبه ‌دولتی و همچنین دستگاه‌ های دولتی برای فروش املاک مازاد و غیر مازاد خود، می‌توانند به جای استفاده از روش مزایده، از طریق بورس کالا اقدام کنند.

وی افزود : هدف اصلی از این اقدام بهبود شفافیت و همچنین توسعه بازاریابی برای فروش اموال و دارایی­ های بانک­ ها و نهادهای عمومی و دستگاه­ های دولتی است و بانک سپه نیز به عنوان پیشگام چند رقبه املاک خود در تالار فرعی شرکت بورس کالا عرضه کرده و املاک بانک توسعه تعاون نیز در حال پذیرش است.

سلطانی نژاد گفت : بورس کالای ایران از بهترین گزینه ها برای عرضه املاک و مستغلات بانک‌هاست و در صورت رونق بازار مسکن، ساز و کار بورس شرایط مطلوبی برای کشف قیمت املاک بانک ها و نهادهای دولتی در فضای رقابتی و شفاف فراهم می شود.

حامد سلطانی نژاد اظهار داشت : با توجه به توسعه بازار فرعی بورس کالا ، زیرساخت ‌های لازم برای پذیرش و عرضه انواع اموال غیرمنقول از جمله اموال و دارایی ‌های مازاد بانک‌ها فراهم است.

وی گفت : با توجه به افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن از اواخر سال قبل بعد از یک دوره تقریبا طولانی، متقاضیان خرید مسکن به توان مالی نسبتا کافی و قدرت خرید قابل ‌توجهی رسیده اند و این انتظار هم وجود دارد که بخش مسکن در آینده ای نزدیک به رونق نسبی برسد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...