رییس و دادستان دیوان محاسبات انتخاب شدند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از شنیدن توضیحات و استدلالهای عادل آذر و فیاض شجاعی آنان را برای چهار سال به عنوان رییس و دادستان دیوان محاسبات انتخاب کردند.
کد خبر: ۶۰۷۵۹۹
| | 10132 بازدید
عادل آذر برای ریاست دیوان محاسبات و فیاض شجاعی برای دادستانی دیوان محاسبات کاندیدا شدند که این اقدام با اقبال نمایندگان مجلس دهم روبرو شد.
به گزارش ایسنا، از مجموع 231 آرای شمارش شده عادل آذر با 200 رای و از مجموع 226 رای فیاض شجاعی با 192 رای به ترتیب به عنوان رییس دیوان محاسبات کشور و دادستان دیوان محاسبات کشور انتخاب شدند.
علی لاریجانی پس از انتخاب رئیس و دادستان دیوان محاسبات گفت:دیوان محاسبات جایگاه مهمی در قانون اساسی دارد و برای صیانت از بیت المال دیوان محاسبات جایگاه بسیار مهمی در قانون اساسی دارد و برای صیانت از بیتالمال بدون تردید جایگاه آن با جایگاههای دیگر قابل مقایسه نیست.
وی افزود:براین اساس انتظار میرود دیوان محاسبات مطابق با نسوخ قانونی با دقت و قاطعیت به حسابهای مالی رسیدگی کند و به صورت مستمر مجلس را در جریان قرار دهد.
وی افزود:براین اساس انتظار میرود دیوان محاسبات مطابق با نسوخ قانونی با دقت و قاطعیت به حسابهای مالی رسیدگی کند و به صورت مستمر مجلس را در جریان قرار دهد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


