صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانوی المپیکی بدون مربی در ریو!

این در حالی بود که درخواست‌هایی مبنی بر اعزام سیما لیموچی نیز مطرح شده بود، اما در نهایت وی نتوانست راهی ریو شود تا شهسواری در دومین حضور پیاپی‌اش در المپیک باز هم بدون مربی به میدان برود.
کد خبر: ۶۰۷۵۷۷
| |
3694 بازدید

 بانوی پینگ‌پنگ‌باز کشورمان بدون حضور مربی‌اش در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو به میدان خواهد رفت.

به گزارش تابناک ورزشی، تنیس روی میز ایران به سه نماینده (2 نفر در بخش مردان و یک نفر در بخش بانوان) به نام‌های نوشاد عالمیان، نیما عالمیان و ندا شهسواری راهی المپیک 2016 ریو خواهد شد.

با توجه به سهمیه در نظر گرفته شده برای این رشته از سوی کمیته ملی المپیک، قرار است جمیل لطف‌الله‌نسبی، سرمربی تیم ملی مردان به عنوان مربی و همچنین مهرداد علی‌قارداشی، رئیس فدراسیون به عنوان سرپرست اعزام شوند.

این در حالی بود که درخواست‌هایی مبنی بر اعزام سیما لیموچی نیز مطرح شده بود، اما در نهایت وی نتوانست راهی ریو شود تا شهسواری در دومین حضور پیاپی‌اش در المپیک باز هم بدون مربی به میدان برود.

رضا میر الماسی، مدیر تیم‌های ملی در این باره گفت: درخواستی را در این باره مطرح کردیم که البته اجرایی نشد و لطف‌الله‌نسبی هدایت هر سه بازیکن را بر عهده خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره اردوی بازیکنان المپیکی عنوان کرد: این اردو هم اکنون با حضور نفراتی المپیکی، 2 بازیکن از کره شمالی و 2 بازیکن از کره جنوبی پیگیری می‌شود  و تا 7 مرداد ادامه خواهد داشت، ضمن اینکه ملی‌پوشان روز 9 مرداد راهی ریو خواهند شد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟