صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشته‌شدن ۲ پلیس آمریکا درپی تیراندازی در دادگاه

یک مرد مسلح در حرکتی مسلحانه دو افسر پلیس را در داخل ساختمان دادگاهی در ایالت میشیگان آمریکا کشت و دو مأمور دیگر را زخمی کرد.
کد خبر: ۶۰۵۲۱۰
| |
3792 بازدید
یک مرد مسلح در حرکتی مسلحانه دو افسر پلیس را در داخل ساختمان دادگاهی در ایالت میشیگان آمریکا کشت و دو مأمور دیگر را زخمی کرد.

به گزارش ایسنا، پال بیلی، کلانتر بخش برین ایالت میشیگان در یک کنفرانس خبری تایید کرد که دو معاون کلانتر و فرد مهاجم کشته شده‌اند.

گزارش‌های محلی حاکی است که یک زندانی هنگام انتقال در دادگاه سلاح یکی از ماموران را برداشته و با آن تیراندازی کرد.

بیلی گفت، افرادی که در دادگاه بودند، هر کدام گوشه‌ای پناه گرفتند و بعد از آن بود که مأموران موفق به کشتن زندانی شدند.

در جریان این حادثه، ساختمان دادگاه در شهر سیاحتی سن جوزف با حضور ماموران بسته شد. برای اولین بار یک کارمند دادگاه از طریق شبکه اجتماعی توئیتر حوادث مربوط به تیراندازی را منتشر کرده است.

این تیراندازی چند روز پس از کشته شدن پنج مامور پلیس در شهر دالاس توسط یک تیرانداز روی می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟